ESSENCE Camuflage 2in1 Make-up & Concealer

12:47

Drage moje,


Danas ćete čitati o Essence tečnim puderima. Essence proizvode nisam koristila baš dugo, jer nisam nalazila ništa za sebe, i za ovo mogu reći da je bila impulsivna kupovina, ali se svakako isplatila.
Ovi puderi dolaze u sklopu onih stalnih kolekcija. I ne, ne znam kako se zove kolekcija, jer neko ne ažurira svoj sajt. Ugl. ovo je jedna od retkih stvari od Essence-a koja me zaista oduševila.























Toliko mi se svideo da sam uzela još jedan. Znate kako uvek smaram da ne mogu da nadjem puder, jer svi imaju neku roze ili narandzastu pod nijansu, e pa s ovim nemam tih problema. Ovo je brate mili belo, apsolutno prvi puder koji mi se slaže sa vratom. Zato sam i uzela dva. S tim da se tamnopute devojke neće obradovati, jer su dostupne tri nijanse zaista svetle.

Puder nam dolazi kao što može videti u tubici od 30 ml. Za ovo zadovoljstvo ćete morati da izdvojite oko 500 din. Na samom pakovanju je napisano da ima veliku prekrivnu moć, da nećete izgledati zacementirano i da će se sa vama družiti u toku celog dana.

I Velika pokrivenost

Ne mogu da se složim u potpunosti, za mene je ovo jača srednja pokrivenost, ali dobra stvar je da može da se nadogradjuje, a da pri tome ne izgledate zacementirano.

II Ne daje osećaj/izgled maske

Ovde se slažem u potpunosti.

III Traje tokom celog dana

Traje, ne mogu da kažem. No pošto ja imam masnu kožu ja se prosijam posle nekog vremena pa moram to da korigujem za kamenim puderom.

Imam još dodam par stvari:

Znači utvrdili smo da ima jaku srednju pokrivenost koja se može nadgradjivati i da dodatni sloj neće dati utisak maske.
 Ima mat završnicu, i možda je malo suvkast, ili je barem takav osećaj pod prstima.
Lako se razmazuje, pa vam neće trebati mnogo proizvoda. I da rezultati su mnogo bolji kad tapkate sa sundjerom nego kad razmazujete, no nemam uvek živaca za to.

Uzela sam dve nijanse, i obe mi odgovaraju. Što je malo čudno????

Prva je 10 Ivory Beige, a druga je 20 Nude Beige.

Quick tip: Kada probate puder, prošetajte se, izadjite na prirodno svetlo, jer pod onim veštačkim, sve tri nijanse su kreč bele.



















Levo 10 Ivory Beige, desno 20 Nude Beige

Sastojci:













I to bi bio kraj današnjeg posta :)
a li ste probale ovaj 2u1 puder i koji su vaši utisci?





You Might Also Like

6 komentara

  1. Sad kad sam procitala tvoje utiske o ovom puderu, obavezno cu pogledati sutra u Liliju :). I meni se svidja to sto ima svetlih nijansi, nisam bas bas bela ali tu sam negde :) Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Najtoplije se nadam da ces uspeti da nadjes :) I da je ova kolekcija jos na snazi :) Ne znam da li ima u Lilly-ju jer obicno Dm i Lilly nemaju iste kolekcije, a ja sam ovu nasla u Dm-u, pa mzoda da probas tamo :)

      Избриши
    2. Mislim da sam videla ovo u Liliju ali kako god, provericu sutra. Kristina

      Избриши
  2. Одговори
    1. Alex, bila sam u pravu, nasla sam puder u Liliju, ali nisam ga kupila jer sam kupila mnogo drugih potrebnijih stvari :). Ipak, probala sam testere i odgovara mi ona srednja nijansa. Ozbiljno dolazi u obzir za kupovinu. Kristina

      Избриши
    2. Odlicno! Bas mi je drago da si uspela da ga nadjes, imas moju preporuku i za L'oreal Infallible tecni mat puder koji je trenutno na snizenju u Liliju :)

      Избриши