Catrice 12h Matt Mousse Make up

11:33

Drage žene,

Vraćamo se za sada na neki normalni kolosek i priči o kozmetici dok iščekujem pakete sa Zaful-a i Rosegal-a. Već duže vreme hoću da vam predstavim tečne pudere koje sam sakupila i da popričam o njima sa vama. Prvi je kao što i sam naslov kaže Catrice Matt Musse koji bi trebao da potraje do 12 sati, da li je tako? Nastavite da čitate i saznajte :)





















Dolazi nam u staklenoj teglici od 16g, što se meni pokazalo kao malo, kada ga koristite svaki dan.
Moj je u nijansi 025 Light Beige, koja mi je i dalje tamna, no letos nisam bila toliko bela pa smo izlazili nekako na kraj.


























Puder tj. mus je toliko kremast da ćete se zapitati da li je u pitanju zaista kozmetički proizvod, a ne nešto za jelo. Što se tiče nanošenja, meni je bilo najbolje kada sam ga nanosila direktno na beauty blender pa na lice. Jako lepo se stapa sa kožom i ostavlja svilenkast osećaj, najbolji deo je što ćete zaboravitti da ga imate na licu koliko je lagan.




















Jedina mana mu je što se ne slaže sa masnom kožom. I neće vam biti podrška tokom celog dana. Ja se sa njim prosijam relativno brzo posle 4 -5 sati. Sve to praštam zbog moći prekrivenosti koja je fantastična. Najžalije mi je što nema svetlija nijansa, inače bih ga imala non -stop na zalihama. Ovo je definitivno jedan od najboljih drogerijskih pudera koje sam ja do sada probala. Za njega ćete morati da izdvojite oko 600 din što je ništa naspram kvalteta koji dobijate.


Sa ovim swatchem zaokružujem današnje druženje :) Da li ste koristile ovaj mus i kakva su vaša iskustva?




You Might Also Like

3 komentara

  1. Draga Alex,obožavam čitati tvoje postove,a najviše recenzije!Tako divno nam predstaviš proizvod,ja sam oduševljena.Fotke su mi jako lepe i profesionalne,majstor si sa fotoaparatom!Ranije nisam probala ovaj Catrice proizvod,ali mislim da ću ga uskoro kupiti i isprobati.Ljubim te i puno sreće u daljem blogovanju. 😍

    anastasjastyles.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  2. Odličan post zaista. Mene je ovaj proizvod jako oduševio. Do sada nisam viela pduer tj mus u teglici te mi je jako drago da je to baš ovde na tvom blogu. Mnogo mi se dopao tako da sam sigurna da cu nabaviti jedan za sebe.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши