MAKEUP REVOLUTION Death By Chocolate

13:48

Drage moje,


Danas pričamo o mojoj omiljenoj paleti. A koja pretstavlja novost iz Makeup Revolution-a, koji su bili toliko divni da urade replike čokoladnih paleti Too Faced-a. Osim pristupačnih cena obradovaće vas sa neverovatnim kvalitetom.

Ima nekoliko verzija čokoladnih paleta:

1. I love Chocolate - Salted Caramel
2.Naked Chocolate
3.I heart Chocolate
4.I heart Chocolate - Pink Fizz
5. Death by Chocolate
6.I heart Chocolate Vice
7. Chocolate Love - Koja je tek izašla i predivna je :D


A danas pričamo o Death by Chocolate koji nisam prvobitno htela, ali bože moj zavolela sam je čim sam je izvadila iz kutije. Kad smo već kod pakovanja dolazi nam u kartonskom polu providnom pakovanju. Sa nazivom linije tj. I heart Makeup i imenom palete. Sa zadnje strane imate izgled palete tako da znate koje se senke nalaze u pakovanju. Naša divna paleta sadrži 16 senki a kojima je rok trajanja 12 meseci. Cena je oko 8 funti odnosno 13e.


Paleta sadrži 16 senki od čega je:

10 - šimerasto
6 - mat

Ova paletica sadrži lepe zemljane boje, koje su više nego dobrodošle za pretstojeću jesen. Kod ove palete mi se svdija kombinacija boja, i ako ima samo 16 senki, one vam daju veliku slobodu za igrom. Ima dosta opcija za dnevni ali i za večernji izgled.
















Svaka senka ima svoje ime i to je još jedna od stvari koje volim kod Makeup Revolution paleta.
U ovoj čokoladi imamo sledeće:

White Light, Don't Let Go, Break Me Up, Consume Me, All is Lost, Lick Me, Fool's Gold, One More Bar, Devour Me, Tear The Wrapper, Love You to Death, Pray for Me, Dipped, Tease Me, Set Me Free, Bring Down Angels.

Kao i prethodna paleta od MUR-a Flawless i ova ima odličnu pigmentaciju koja me iznova i iznova ostavlja bez daha, a koju ćete videti u nastavku teksta. Zaboravila sam da vam kažem jako bitnu stvar, koja je trebala da bude već na početku samog teksta PALETA MIRIŠE NA ČOKOLADU!!!! Zamislite moju muku kao zavisnika od čokolade, uzmem da se šminkam ovo zamiriše, ali šipak, nije za jelo.













































Krećemo sa svočevima i krećemo od prvog reda:

I RED


Ovde imamo sledeća imena:

White Light, koji se ne vidi i ima najgoru pigmentaciju u čitavoj paleti. No odlična je kao bazna senka.Pa eto problem rešen.

Dalje.

Don't Let Go prelepa smedja nijansa sa šimerom koja mene potseća na orijent, ustvari pola senki odavde me potseća na orijent, ako se ponovim jedno 100x nemojte mi zameriti.

Break Me Up moja divna i moja ljubljena. Koristim je svaki dan, dušu dala za sve moguće look-ove.Kod nje se već vidi metalni deo palete, tako da možete misliti koliko je volim, a paletu koristim od maja.

Consume Me još jedna orijent nijansa koja se može kombinovati na bezbroj načina

All is Lost i crna ko crna, tu baš i nemam nešto da filozofiram.






II RED



Lick Me jedna divna prljavo roze nijansa, koje me potseća na neka daleka prošla vremena tipa 50-te. Znači vintage.

Fool's Gold mislim da je ovo najsavršenija zlatna senka ikada, i to bez preterivanja. Taman je na nekoj granici izmedju starog zlata i klasičnog zlata? Jel se tako kaže? Never mind! SAVRŠENA JE

One More Bar biću iskrena, ovo sam probala tek juče, bilo mi je dosadno. I onda se prijatno iznenadih, kao jbt gle ovo što je dobro. Trenutni favorit zbog godišnjeg doba na snazi, zamislila sam je kao idealan par Golden Rose mat tečnom ružu 05 (tamno ljubičasti).

Devour Me ovo je jedna od mat senki, ko što se vidi sa slike. I koristim je pretežno za popunjavanje obrva. Dušu dala za tu rabotu.
Inače, kad se ne igram sa obrvama, valja se koristiti i za neki smokey ili jednostavno isticanje oka na bilo koji način.

Tear The Wrapper još jedna od favorita, do duše kad je gledam, jer senke nisam stavila pa skoro godinu dana. Znači doći ćemo do zaključka da sam zaboravila da se šminkam.

Uglavnom, ova divotica je neke bakarne boje, samo što ima šimer, znači još lepša je.

Love You To Death ova draga mi senka, me potseća na Ametist, i noć i vukodlake, i ako se pitate jel ova skrenula?
Nisam! Samo imam veoma bujnu maštu i genijalne asocijacije.



III RED


Fun fact: Ovo mi je najdosadniji red

Pray for Me biću fina, ovo je neka kaki boja sa šimerom, znači šimer vadi prosek.

Dipped ovako u paleti deluje dosadno, ali kada ga nanesete ima neku draž i neodoljivo me potseća na Don't Let Go.

Tease Me je neka metalik nijansa, sačuvaj bože.

Set Me Free je isto slabije pigmentovana od ostatka palete. Mada lepa mešovita nijansa. Ne možeš je uhvatit ni za glavu ni za rep.

Bring Down Angels ok ovo mi je druga omiljena nijansa, da mogu okupala bih se u njoj i blještala bih na ljude dok bi oni opčinjeni padali....




Ova nijansa rekla bih da je najpaktičnija, osim što dodje kao super senka, služi i kao hajlajter, no, omiljeno mesto za nju mi je ugao oka, jer ga otvori, i ja više ne izgledam kao da me izbacila poplava.
MAAAAGGIIIICCC



Da se uozbiljim, pre nego što predjemo na još slika. Paleta je fantastična, kvalitet je izvrstan i parira mnogo skupljim paletama. Senke su kremaste, lako se nanose i blendaju, i neće vas izneveriti u pola izlaska. Ukoliko želite još jaču pigmentaciju, dodajte prajmer ili korektor na kapak pre nanošenja senke.
























Još jedna bitna stavka, pakovanje je uradjeno od vrlo kvalitetne plastike, što me je prijatno iznenadilo. Paleta/kutija, je u obliku čokolade što pretpostavljam znate. I još jedan plus verovatno najveći pus, ima ogledalo, koje je barem meni preko potrebno, jer nemam uvek idealno osvetljenje u kući pa moram da paradiram pred komšijama na terasi.




































I to nas dovodi do kraja današnjeg posta o divnoj čokoladnoj paleti. Da li ste nabavile svoju čokoladnu paletu? Kakva su vaša iskustva?



You Might Also Like

6 komentara