Ebelin sundjerčići za nanošenje korektora

11:55

Dobro jutro drage moje,

Pošto sam bila jako zadovoljna sa prvim jajetom od Ebelina odlučila da nabavim i ove malce.
Dolaze u istom pakovanju kao i veliko jaje. Odnosno u valjkastom, plastičnom, providnom pakovanju. Dobijate dva mala jajeta u pakovanju za cenu od 350 din možda malo preko, sada je sniženju u Dm-u, pa trk po njih.

Šta nam kaže proizvodjač:
Ebelin jaje za nanošenje korektora:
Bez lateksa, idealno za nanošenje korektora na predeo oko očiju, nosa i usana.Sundjerčići su u dve različite boje, kao što možete videti sa slike. Dolaze u lila i tirkiznoj boji.
Dok su suvi dosta su tvrdi i malo nezgodniji za rad, no kada se pokvase omekšaju, i tada su neke srednje gustine koja je meni idealna za rad.


Kada se pokvase, porstu minimalno, i to je ono što mi se svidja više kod njih, nego kod velikog jajeta koje poraste 2-3 puta. Korektor se sa njima super blenda i pogodni si za stinije konture, recimo nosa. kod usana ili ispod obrva kako nam je i sam proizvodjač rekao.
Pošto su minjaturni rad sa njima je mnogo lakši i precizniji.
*roze je pokvašen


Nakon pranja suvi su za nekih 12 sati, na sobnoj temperaturi. Naravno proces sušenja možete ubrzati istaviti ih na radijator.

Moja ocena: 10/10

Da li ste probale ove bebice? Kakva su vaša iskustva?

Recenziju od velikog jajeta možete pogledati ovde


***Ukoliko želite da budete u toku sa najnovijim objavama zapratite i moju facebook stranicu ovde   u toku je i NAGRADNA IGRA :)


You Might Also Like

6 komentara