Essence Powder brush, Blush brush & Precise eyeshadow brush

16:41

Drage moje,

Nije me bilo koji dan duže, jer sam se toplo ponadala da ću naći neke palete koje već duži vremenski period želim, ali kako mi se opet nije obestinilo, pišem vam o Essence četkicama.

Moja ocena za celokupni utisak: 9/10

Prvo da naglasim da nisu iz iste kolekcije, četkice za puder i za rumenilo čini mi se da su iz neke standardne kolekcije, jer ih vidjam svuda. I da, dosta devojaka me je na stranici pitalo gde mogu da se nadju, ja sam ih videla u skoro svakom Lilly-ju i Dm-u, inače sam iz Beograda, pa ako imate problem u njihovom nalaženju, mislim da je najbolje da kontaktirate Essence putem njihove facebook stranice :). Treća četkica je bila iz kolekcije Make me pretty (četkica za precizno nanošenje senke)  i čini mi se da nema više nigde da se nadje.

Pa da počnemo,

Četkice dolaze u plastičnim pakovanjima. Kod četkice za puder i rumenilo, samo pakovanje me potseća na malu torbicu, jer je sečeno po strani. Dok kod četkice za precizno nanošenje senke je standarno pakovanje za četkice. Na sva tri pakovanja na zadnjoj strani se nalazi nešto više o samoj četkici.





























* Powder Brush *


Četka za puder je pastelno ljubičaste boje, dok su vlakna pri samom vrhu bela. Središnji deo je kao metalan dok je drška plastična (kod sve tri).




 U pitanju je sintetička dlaka, koja je u ovom slučaju divno flafkasta. Moram biti iskrena, uzela sam sve tri četkice zbog njihovog izgleda, koji je krajnje nežan i ženskast, ali ovog puta ni kvalitet nije izostao. Pa se tako puder jako lepo nanosi, četka ne uzima previše proizvoda i lepo ga rasporedjuje po licu. 








































Do sad sam je prala nekih 5x i ni jedna dlaka nije otpala. I najveći plus je što se suši brzinom svetlosi, odnosno potrebno je samo je malo prosušiti sa papirom i spremna je za ponovnu upotrebu.

Moja ocena: 10/10


* Blush Brush *


Četka za rumenilo, je roze, Baribe, boje, dok su i kod nje vlakna pri vrhu bela. Dlaka je takodje sintetička. Četka je koso sečena. Flafkasta je kao i njena prethodnica, s tim da je to kod ove četke propust jer se ne može precizno naneti rumenilo.






































Tako da bi ona mogla poslužiti u svrhu nanošenja kamenog pudera ili eventualno blagog blendanja. Kao i kod prethodne, ni jedna joj dlaka nije otpala prilikom pranja, i takodje se brzo suši.





























































































Inače, kod četke za puder i ove četke, za rumenilo mi je iznenadilo koliko imaju kratku dršku. No i pored toga su lake za upotrebu, to ne bi trebalo da vas brine.

Moja ocena: 7/10


* Precise eyeshadow brush*


I najsladje za kraj. Ova četkica je neke tirkizne boje sa tufnama, za zašiljenim vrhom. Dlaka je takodje sintetička. No dosta čvrsta i zahvalna za rad.

Upravo zbog tog zašiljenog vrha se jako lako radi sa njom.


 I ako isam očekivala puno, ipak me je lepo iznenadila, sa njom je moguće precizno naneti senku u pregib oka ili uglove oka, verujem da je moguće raditi i neke komplikovanije Look-ove.




Kao i kod ostalih, pranje nije pretstavljalo nikakv problem. Dlake su ostale na mestu i takodje se lako suši.






































Moja ocena: 10/10

I došli smo do kraja današnjeg posta. Kao i obično ostala sam vam dužna pitanje, da li ste koristile ove četkice i da li vam se dopadaju?

Ukoliko želite da vidite moje utiske o Aura četkicama kliknite ovde

*Ukoliko želite da budete u toku sa najnovijim objavama zapratite i moju facebook stranicu ovde

You Might Also Like

4 komentara

  1. Jako mi se dopadaju i svakom ko je pisao o ovim četkicama rekla sam da sam ljubomorna po prvi put :). Ja ih nisam našla nigde, samo neku narandzastu 4 u 1 koja nije nizašta :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nadam se da ces imati srece pa naci barem ove dve, za puder i rumenilo :)
      A tu visenamensku sam htela da uzmem, ali eto postedela si me lose investicije, hvala :D

      Избриши