Tesori d'Oriente Hammam krema za telo i ruke

13:52

Danas vam pretstavljam jedan od najlepših ličnih otkrića ove godine. Inače ne koristim mazalice, ali u ove kreme sam se jednostavno zaljubila.

Počeću od samog pakovanja koje odiše elegancijom i jednostavno izgleda krajnje egzotično. Pakovanje kreme za telo sadrži 300ml proizvoda, tako da će te se dugo družiti sa ovom kremom. ''Teglica'' je plastična dok je poklopac kao metalni. Cena ovog must have-a je 450 din u Lilly-ju. I super je što ispod poklopca ima zaštitu za samu kremu, kako se ne bi prosula.






























Kremica za ruke dolazi isto tako u divnom pakovanju, samo u obliku tubice. Koja sadrži 50ml proizvoda, ali se zaista sporo troši. Zavrtanj je u obliku šrafa (ili barem meni na to liči). Cena proizvoda je oko 120 din u Tempu.

Što se tiče kvaliteta proizvoda, čista 10ka, jako sam zadovoljna. Kako je došlo ovo hladnije vreme koža mi je postala užasno suva, pa ove kremice pretstavljaju moju prvu pomoć.







































Što se tiče kreme za telo ona je dosta gusta, ali se lako razmazuje, i ono što je najbitnije jako se brzo upija u kožu pa nećete izgubiti sat vremena čekajući da se obučete. Kožu ostavalja hidriranom i mekom na dodir. Miris je isti kod obe kreme, no nisam sigurna kakav opis bih dala osim da je miris blag i diskretan, i da se zadržava na koži do par sati.
























Kremica za ruke je jako zgodna za poneti, jer je pakovanje malo i može da stane i u najmanje tašne.
Struktura ove kreme je nešto redja, ali fantastično dejstvo ne izostaje. Takodje se jako lako razmazuje i još brže upija. Vaše ruke ostaju hidrirane i negovane. Ali miris brže iščezne nego kod kreme za telo.



































Koja je vaša prva pomoć ovih hladnih dana? Da li ste probale ove kremice?

Ukoliko želite da budete u toku sa najnovijim objavama i da učestvujete u nagradnoj igri kliknite ovde.

You Might Also Like

4 komentara