Fruit Smoothie maska za lice

13:14

Nikada se nisam zamajavala, sa maskama i raznim pilinzima, no kada sam se vratila sa mora moje lice je jednostavno buknulo i od tada sa svakom promenom vremena bukne, nije ni malo prijatna situacija. No nad prolivenim mlekom ne treba plakati, pa sam se tako bacila na isprobavanje raznih maski za lice. Prva na redu je upravo bila ova Voćni-Jogurt maska. I mogu vam reći da je bila pravi pogodak.

Maska dolazi u krajnje veselom pakovanju, koje je potpuno šareno i nemoguće ga je promašiti. Otvara se pomoću makazica, kao i većina maski. Na prednjoj strani se nalazi naziv maske i devojka koja izgleda presrećno što je koristi, dok se na poledjini nalazi nešto bliže objašnjenje kao i način upotrebe. Pakovanje je od 20gr, dok je cena 250 din. Ja sam je imala za tri korišćenja jer sam nanosila u debljem sloju.

U jogurt maski se izmedju ostalog nalaze malina, mango, breskava, kajsija i nar. I da savršeno miriše. Kao da imate voćnu salatu na licu.

Naznačeno je da masku treba koristiti nedeljno. I zaista je dovoljno. Imala sam sitne bubuljice, imala sam one veće i osećala se užasno. Maske uglavnom stavljam pre spavanja pa je tako bilo i sa ovom. Nakon skidanja se već video napredak, bubuljice su se smanjile, a samo lice nije bilo više toliko crveno.

No prava magija se desila preko noći, sutradan kada sam ustala lice mi je bilo potpuno čisto.








Struktura maske je dosta gusta, mene lično potseća na neko blato ili glinu. Lako se razmazuje, malo teže skida, jer se u roku od tih 10 min osuši/skori na licu. Ima više vrsta ovih maski i zaista se radujem njihovom daljem isprobavanju.

A evo šta nam kaže proizvodjač:



Da li vi koristite maske za lice? Koja je vaša omiljena? Da li ste probale neku od ovih maski?

**Kako bi ste bile u toku sa najnovijim objavama zapratite i moju fb stranicu na sl. linku

**U toku je i mini Facebook darivanje pa se možete priključiti i tom malom zagrevanju za veću nagradnu igru u Decembru.**

You Might Also Like

3 komentara

  1. Zbog pakovanja koje je odskakalo od ostalih u drogeriji sam primetila ovu masku ali se nisam odvazila da je probam nego se drzim Freeman maski. Maska zvuci odlicno i sada bas zelim da je probam i ako skloni i jednu bubulijcu bice vredna kupovine :)

    ОдговориИзбриши
  2. Kod mene se pokazala bas dobro, drzim ti fige da i tebe odusevi :D

    ОдговориИзбриши
  3. Meni bas fino izgleda, primamljivo mi je to sto se pominje vocni jogurt i sve mi to stvara dodatnu euforiju :) <3

    ОдговориИзбриши