Le Petit Marseillais regenerator za osvežavanje boje kose

17:16

Danas vam pišem o još jednom Le Petit M. proizvodu sa kojim sam jako zadovoljna, i što više proizvoda od njih koristim sve se više pitam kako sam mogla da živim bez njih. Ovog puta moje oduševljenje je osvojio regenerator za osvežavanje boje kose, a koji je namenjen farbanoj/ oštećenoj kosi. Kako sam se ipak vratila u crveno, smedja jednostavno nije bila za mene, morala sam da nadjem nešto sa čim će boja trajati duže od mesec dana.

Regenerator dolazi u preslatkom lila pakovanju, u obliku tube. Gde staje 200ml proizvoda. Miris je isti kao i kod maske koju sam koristila, a o njoj možete pročitati ovde.
Struktura regeneratora je kremasta, što se vidi na trećoj slici.

Naznačeno je da treba da se drži jedan min i zatim ispere, ali mi se to činilo malo, s obzirom da i dalje ratujem sa svojom kosom, pa sam držala pola sata i zatim isprala.

Kosa se lakše češlja, kao što bi i trebalo, i htela bih da napomenem da ga nisam koristila posle svakog pranja već posle svakog trećeg ili četvrtog. I dok sam bila na moru nisam  ga uopšte koristila.




No boja je izdržala, nije se isprala kao obično,i popimila neku narandzastu nijansu,  i čini mi se da ću tek sledećeg meseca trebati da se farbam. Jeeej. Osim što se kosa lakše češlja i što će vam boja biti očuvana, ko ima nemirnu kosu, verujem da bi isto moglo da mu pomogne. Jer svaka dlaka ostaje na svom mestu posle feniranja.


































I još da vam kažem da se lako razmazuje, i da je neke srednje gustine. No ne bi trebalo da bude nekih problema pri nanošenju. U nekom od narednih postova pišem vam o njihovoj novoj maski koju sam uzela, a koja je pravo otkriće.



Da li ste probale ovaj regenerator, ili možda tek planirate? Kakva su vaša iskustva?
































You Might Also Like

4 komentara