NYX Full Coverage Concealer

12:15

Danas pričamo o još jednom NYX-ovom proizvodu, a danas je to ljubičasti korektor. Pre nego što krenem o konkretnom proizvodu, navešću vam koji se za šta koristi od ''obojenih'' korektora.

Žuti prekriva tamne krugove ispod očiju
Ljubičasti služi za postizanje svetlijeg tena
Zeleni za prekrivanje crvenila
Narandžasti prekriva tamne nesavršenosti

Sad kad gledam ovaj spisak možda sam trebala da uzmem žuti, no da se vratimo temi. Korektor dolazi u plastičnoj teglici sa crnim poklopcem, na poklopcu je istaknuto ime Above & Beyond Full Coverage Concealer dok na samoj teglici možete naći sve ostale informacije sa njihovim sajtom i simpatičan opis proizvoda, koji kaže Da omogućava ugladjenu i dugu prekrivenost tako da možete da se pretvarate da reč ''korektor'' ne postoji u vašem rečniku.





Na dnu teglice opet nailazimo na zeku sa Cruelty free nalepnicom, pun naziv proizvoda CJ 11 Lavander kao i rokom trajanja čini mi se da piše 18 meseci, ima 6g i košta 582din.
 E sad sam korketor ima neki miris ali se oseća opet ako prinesete nosu. Struktura je pomalo baršunasta, i lako se razmazuje i da zaista posvetljava područje na koje ga nanesete.





Lično ga koristim veći deo vremena u kombinaciji sa Aurinim Corret me, ne znam da li tako treba, ali za mene funkcioniše. Naravno može se koristiti i samostalno. Postojansost traje tokom celog dana, sve dok ne odlučite da ga skinete.































Kliknite za uvećanje, mada se ne vidi skoro ništa ni golim okom, tako da se izbinjavam zbog toga.

I to bi bilo to o NYX-ovom korektoru kako vam se čini da li ste koristile već neke korektore iz njihove ponude, kakva su vaša iskustva?

You Might Also Like

0 komentara