New in

16:02

Ako me pratite, možda ste se zapitali zašto me nije bilo, izbacila sam jedan post, malo drukčije vrste koji možete pogledati ovde ako vas interesuje. I onda par dana kasnije sam uspela da se razbolim, kako? Nemam pojma. Tako da vam se izvinjavam na kašnjenju, a mi nastavljamo radno. Pripremila sam vam solidan/mini in nadam se da će vam se dopasti.

Pa da krenemo:

 Sve u svemu svašta nešto. Zastoj oko ovog new in-a je uglavnom bio zbog Avon-a, pa bih mogla da počnem od njega. Naručila sam bazu za senke, čekticu za nanošenje senke i Sun+ kremu za samopotamnjivanje, pošto nemam sreće sa solarijumima i Suncem. I tu se nastavila moja manija za ruževima pa sam uzela još dva iz kolekcije Extra Lasting i ovog drugog nema u sadašnjem katalogu, super, znam da je u nazivu imao hidratantni, imam pamćenje ko zlatna ribica, da.


























Onda dalje naravno od Aure sam opet uzela ajlajner i korektor, i ono što sam primetila dok sam njuškala po Dm-u (a obezbedjenje je mislilo da ću da ukradem nešto, stvarno?! I to nije prvi put da mi se to dešava, jako neprijatno iskustvo) jeste to da imaju najbolji odnos količine i cene.



































NYX...hmm velika ljubav, u medjuvremenu se pripremam za kupovinu njihove dve palete. A do tad...
Uzela sam rumenilo PB11 ako nekog interesuje br. inače poznatiji kao Taupe i takodje i njihov korektor Above&Beyond CJ11 Lavander, odnosno ljubičasti koji služi za postizanje svetlijeg tena.


























I svi mogući lakovi, i ako nemam svoje nokte već duži vremenski period, volim da ih prelakiram, jer nikad nemam živaca da idem na svakih mesec dana u najboljem slučaju. Pa se ovog puta kod mene našao Golden Rose matte top coat zatim jedan lak iz kolekcije Rich Color a njegov srecni br. bi bio 13 a drugi iz kolekcije Color Expert dok bi njegov br. bio 67. Zatim tu je i Flormarov lak koji nam je okrenuo ledja na prvoj slici sa br. 319 White Dance i od Essence-a kapi koje sam dugo htela da probam, odnosno kapi za brzo sušenje laka Nail Art express dry drops.


























I ostale su mi još četkice,koje nemaju ni ime ni prezime, pošto sam rešila da ih malo obnovim i proširim kolekciju, pa su se pridružile četkica za highlight, četkica za rumenilo Boga pitaj koja po redu i četkica za tečni puder, kako sam prošlu uspela da izgubim.


























I naravno da uvek uspem nešto da zaboravim, dan kada ja budem pročitala uputstva do kraja, neki opis, ili ne budem nešto zaboravila, tog dana ću se bojati za svoje zdravlje. Uglavnom još jedna maska za kosu, ne znam kako za vas, ali ova marka je za mene nova. I sudeći po opisu i uputstvima pozadi izgleda da je iz Grčke. Inače imaju i liniju šampona sa različitim biljčicama, jedinu koju sam zapamtila je zeleni čaj, i imaju i regeneratore, ali nažalost nisam uspela da ih pronadjem, odnosno nije ih bilo.


























I to bi bilo to za ovaj new in. Kako vam se čini moja kupovina, da li ste već koristile neke od ovih proizvoda?


                                                                                                                                                                          Do sledećeg puta A.S.

You Might Also Like

4 komentara

  1. I ja bih sve isto izabrala :D Imam Avon Extra lasting ruzeve i GR lakove,a Aurin korektor mi je u planu :D

    ОдговориИзбриши
  2. Drago mi je da je tako :D a Aurin korektor je za mene postao must have :D

    ОдговориИзбриши
  3. Obožavam GR lakovea, Flormar sam uzela samo jedan i nikako nisam našla načina da ga osušim. Ne znam da li se to dešavalo i drugima, ali ja sam nekad i po dva sata sedela sa raširenim prstićima i ujutru opet brazdice na laku. :-( Super new in, jedva čekam recenziju za korektore!

    ОдговориИзбриши
  4. Imala sam i ja manjih problema sa Flormarom :( Drago mi je da ti se dopada :D
    Brzo ce ta recenzija verovatno i ove nedelje :)

    ОдговориИзбриши