Conceal & Define || Revolution Makeup

13:48

Drage moje,

Danas pričamo o jednom vrlo popularnom korektoru koji nam dolazi od Revolution Makeup brenda, a koji možete naći u Alexandar Cosmetics radnjama. Kada se pojavio na tržištu pre nekog vremena napravio je ogroman bum. Čini mi se da nije postojala YouTuberka koja ga nije recenzirala. Gotovo sve devojke su bile prezadovoljne i poredile su ga sa popularnim Tarteovim koji je bio pojam dobrog korektora. Tako da možete zamisliti sa kojom nestrpljivošću sam čekala da ovaj revolucionarni korektor stigne u Srbiju i da ga probam.


















U pakovanju dolazi 3,4 ml proizvoda što je manje u odnosu na neke druge drogerijske korektore, mada je Revolution izbacio i veću verziju, pa se nadajmo da će se ona naći i kod nas na tržište. Pakovanje je veoma privlačno, ako zanemarimo providnu plastiku kako biste mogle da vidite nijansu, ostatak je urađen u Gold Rose nijansi, a koja je hit već par sezona. Kod nas je dostupno 12 nijansi, dok u originalu postoji čak 48. Mislim da je to odličan broj nijansi, s obzirom da se kod nas obično može naći do 2-3 nijanse, opet govorim o drogerijskim proizvodima.




















Aplikator korektora je najblaže rečeno ogroman. I sa njim izlazi i dosla proizvoda, pa treba naučiti da se dozira, jer je potrebno zaista jako malo proizvoda, zbog njegove velike gustine. Kao jedinu zamerku bih navela to da se brzo troši, i sa tim doziranjem i da bi ta veća verzija bila sigurno bolje rešenje.




















Kao što sam spomenula, korektor je izuzetno gust, ali zbog svoje suvlje strukture se brže suši, pa treba raditi malo brže. Ja sve korektore koristim u svrhu posvetljivanja, dok za prekrivanje nedostataka ili tamnih podočnjaka koristim korektore u boji, odnosno kamuflaže. Meni koja imam masnu kožu ovaj korektor potpuno odgovara, dok bi devojke sa suvom, pa čak i normalnom kožom trebale da budu opreznije i da dobro procene da li bi im prijao na koži.
Njegova cena je 685 dinara u Alexandar Cosmetics radnjama, a možete ga poručiti i putem njihovog sajta.

Da li ste probale do sada ovaj korektor?






You Might Also Like

1 komentara