Predstavljanje Biological linije || Multiactiv kozmetika

18:14

Drage moje,

U današnjem postu vam prenosim delić atmosfere sa Biological događaja na kojem je predstavljena nova linija Multiactiv kozmetike koja je 97% prirodnog porekla. Ovaj magičan događaj se odigrao na adresi Cetinjska 15 - Marsh Open Space sa početkom u 19.30h



















Čitav prostor je bio dekorisan u duhu prirode, svaki detalj je bio pažljivo biran i raspoređen. Po ulasku u Marsh Open Space  bi ste zaboravili na gradsku vervu jer vas je na samom ulasku dočekala odlična muzika, opojni miris prirode i prijatan domaćin. Za vreme koliko sam ostala tamo, osećala sam se kao Alisa u zemlji čuda i, iskreno nije mi se išlo kući.



















Atmosfera je bila odlična, pogotovo kad su predstavnici ove kompanije održali malo upoznavanje sa njihovom novom linijom, tada se u vazduhu osetila ogromna količina ljubavi i požrtvovanosti, a koje su prožete u svakom delu Biological linije. Govor je bio pre svega iskren a onda i inspirativan.



















Ove divne žene su nam poručile ono što nam i naše majke, bake, sestre verovatno govore čitavog života : '' Volite i negujte sebe, kako bi unutrašnja lepota došla do izražaja zajedno sa spoljašnjom''.
A Multiactiv i Sensa su udruženim snagama odlučile da nam olakšaju taj proces.



















U Biological Liniji se za sada nalaze tri kreme i micelarna voda:

1. Dnevna krema za za normalnu i mešovitu kožu

Oplemenjena  je ekstraktom nara, maline i ružinom vodicom, sa izuzetnim antioksidativnim svojstvima štiti kožu od štetnih uticaja spoljašnje sredine, čuva elastičnost i čvrstinu kože. Ulje semena grožđa i vitamin E poboljšavaju tonus kože i usporavaju proces starenja. Kombinovanim, harmonizujućim delovanjem aktivnih sastojaka u hidrirajućoj podlozi koža postaje glatka, meka i sjajna.

2. Dnevna krema za suvu i osetljivu kožu

Zahvaljujući dragocenim biljnim ekstraktima i uljima, ova lagana emulzija podstiče obnovu površinskih ćelija kože, dubinski vlaži i hrani kožu lica. Ulje makadamije podstiče regeneraciju, dok ulja kantariona i badema umiruju i štite suvu i osetljivu kožu. Idealna kombinacija ekstrakta kamilice i hamamelisa i visokocenjenih ulja umanjuje osetljivost kože, smanjuje osećaj zategnutosti i jača njenu prirodnu zaštitnu barijeru. Lako se upija, a nakon nano[enja koža je glatka, svilenkasta i nežna.

3. Noćna krema za sve tipove kože

Bogata krema prefinjene teksture. Opušta, smiruje i regeneriše kožu tokom cele noći. Plemenita ulja avokada, soje i jojobe u kombinaciji sa ši buterom i ekstraktom meda neguju, hrane, obnavljaju i sprečavaju gubitak vode iz kože dajući joj potrebnu  mekoću, svežinu i elastičnost. Bogat sadržaj biljnih aktivnih sastojaka omogućavaju koži da se potpuno oporavi od negativnih uticaja kojima je izložena tokom dana, stimulišući metaboličke procese tokom noći.

4. Micelarna voda za sve tipove kože

Nežno i temeljno uklanja nečistoće i ostatke šminke sa kože lica, vrata i područja oko očiju, bez narušavanja njene prirodne ravnoteže i vlažnosti. Ružina vodica hidrira i umiruje kožu, ostavljajući dugotrajan osećaj svežine i prijatnosti. Krhke i osetljive latice ruže sadrže bogatstvo aktivnih molekula koje s neverovatnom lakoćom neguju i omekšavaju kožu

Ove proizvode možete naći na sajtu Multiactiv kozmetike dok se za naredni period planira i proširenje ove linije.



















Nakon upoznavanja sa linijom, druženje je moglo da počne. Rekla bih da je posluženje bilo veoma originalno postavljeno te sam očekivala da će se svakog momenta pojaviti kakva šumska vila ili patuljak.



















A ni piće nije zaostajalo kada je u pitanju originalnost i domišljatost. Ceo događaj je odisao ženskom energijom, nežnošću i čistotom i, upravo je to stvar koja me je osvojila.


Još jednom sve pohvale domaćinima na odlično orgnaizovanom događaju i čestitke na lansiranju nove linije!




















Fotografija: Nina Jović, Jelena Vlatković, Žana Šišić











You Might Also Like

0 komentara