Loreal Infallible 24 Matte

17:19

Drage moje,


Današnji post posvećujem svom trenutnom favoritu medju tečnim puderima. Recenziju sam odlagala i odlagala u želji da vidim da li će se ipak nešto promeniti i da li ću imati i za nešto da ga kritikujem, no na moju veliku radost danas samo o lepim stvarima pričamo.

Kao što se vidi i iz naslova reč je o Lorealovom Infallible Mat tečnom puderu, koji sam uzela još onomad kad je bio na sniženju u Lilly-ju i koštao oko  900 din, redovna cena je nešto preko 1000.
Uglavnom puder nam dolazi u pakovanju od 35ml, znači 5ml više nego obično i, ako možda ne deluje da ima toliko zbog tubice. Izgled tube mi se posebno svideo jer je krajnje jednostavan, sve što vas interesuje + neke olakšice sve se nalazi na njoj i na vidnom mestu.






















Što se tiče samog pudera mogu slobodno da kažem da sam našla napokon svoj, posle godina i godina traganja, taj je napokon stigao kući. Idealan je za masnu kožu, stvarno sam se iživljavala što se tiče njega da vidim dokle može i ni jednom me nije izneverio od 8 ujutru do 12-1 naveče i ni makac. Jedini problem koji imam, a koji nije direktno vezan za njega jeste što se prosijam na mestima gde sam stavljala korektor pa ta mesta moram da popravim.
Pokrivna moć je velika, no i pored toga puder je izuzetno lagan na licu što je uvek dodatni plus. Možda jedina zamerka koju imam jeste mali izbor nijansi čini mi  se ima samo par. Ja sam uzela najsvetliju nijansu 11 Vanilla, koja ima žućkasti pod ton ali mi ipak savršeno odgovara.





















Ovo bi bila ta dodatna uputstva i smernice od samog proizvodjača. Po njemu je tekstura srednja, pokrivenost velika, a završnica mat. Ovde imamo jedan hint od proizvodjača da puder nanosimo kružnim pokretima za besprekoran izgled. Poslušala savet jesam ali nisam primetila ništa drukčiji rezultat nego kao kad standardno nanosim puder. Jedina primetna razlika mi je bila kad sam poslušala i drugi savet i promućkala puder pre upotrebe.





















Sa ovim swatchem zaokružujemo današnji post uz koji ide i moja preporukaza ovaj puder ukoliko imate masnu kožu.

Da li ste možda već probale ovaj puder i kakva su vaša iskustva?



You Might Also Like

13 komentara

  1. Koristim ga u prilikama kada mi treba veca pokrivenost i dugotrajnost, sta imam u ovome puderu. Svakako ga preporucam svima!

    ОдговориИзбриши
  2. Aleks moja draga, jos jedna tako dobra recenzija. Zaista sam uzivala citajuci. Ja do sada nisam koristila Lorealove proizvode, ukljucujuci i ovaj puder ali apsolutno ti verujem na rec da je dobar te boh ga rso uzela za sebe. Hvala na preporuci. Jos jednom, sve pohvale za post, odlicno je napisan, detaljno i uredno, sve neophodno je navedeno a slike su skroz simpaticne

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  3. Čula sam već za ovaj puder, svi ga hvale, tako da ne sumnjam da je odličan! Jako lepo si napisala ovo i sviđa mi se što je post kratak, a odličnog sadržaja. Takođe moram pohvaliti izgled tvog bloga, predivan je *-*

    Kika's blog

    ОдговориИзбриши
  4. Tek sam otkrila tvoj blog i moram te odmah pohvaliti, jer su sličice savršene, slijedeći put ih slobodno uvećaj da ih bolje vidimo, ovaj proizvod nisam nikada probala, ali ako dobijem priliku hoću :D sve u svemu odlična recenzija

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti :) Sto se tice slika normalne su velicine preko kompjutera :)
      I naravno imas moju preporuku za ovaj puder ako ti se ukaze prilika da ga isprobas :)

      Избриши
  5. Imala sam ga i potrosila, dobar je bio, medjutim meni mnogo vise odgovara onaj novi Essence Camouflage o kome sam te pitala pre oko mesec dana. Odlican puder, matira ali ne "cementira", odusevljena sam i opet cu ga kupiti :) Kristina

    ОдговориИзбриши
  6. Bas mi je drago da cujem da ti odgovara i hvala naravno sto si javila da si zadovoljna :)

    ОдговориИзбриши
  7. Koristim ga jos od ljeta i definitivno je moj HG puder uz to sam pogodila savrsenu nijansu 20 sand. Izdrzao je nenormalne vrucine, znoj i moje 10-satno radno vrijeme. Koristim ga cak i bez primera a teski sam masnokozac. Ma obozavam ga!

    ОдговориИзбриши