FAVORITI 2016

18:17

Drage moje,

Red bi bio da podelim i ovogodišnje favorita kako nam se godina polako bliži kraju. Ove godine su mi se pružile razne prilike da isprobam neke nove proizvode i krajnje sam zahvalna na tome. Videće te da tu i nema toliko favorita, u ovoj grupi su se našli proizvodi koji su me apsolutno oduševili i mislim da samo takvi zaslužuju da se nadju u ovom postu, znači najbolji od najboljih po mom izboru.
Neki od njih nemaju svoje recenzije pa ću opširno pisati o njima.

Krenućemo od tečnih/mus pudera:


















Prvi je Infallible od Loreala o kojem sam relativno skoro pisala. U pitanju je puder sa odličnom prekrivnom moći i mat zavšnicom. I ako imam masnu kožu uz njega nema prosijavanja, uvek dodatni plus dajem za laganu strukturu. Pakovanje sadrži 35 ml proizvoda i možte ga trenutno naći na sniženju u Dm-u gde mu je cena neštto malo preko 800 din.

Cela recenzija

Drugi u redu je Miracle Touch od Max Factor-a ovo bi bio prvi put da se susrećem sa nekim proizvoda od Max Factora i mogu reći da sam za sada zadovoljna. Puder je vrlo baršunast na dodir, toliko je nežan da nekad nisam sigurna da li sam ga nanela. Ima odličnu prekrivnu moć i neće vas izneveriti u toku dana. No o njemu ćemo detaljno pričati već sledeće nedelje.

Essence Camuflage je zaista iznenadio kvalitetom. Prvo me je obradovalo što sam napokon našla odgovarajuću nijansu pudera, a z mene koja sam kreč bela to je gotovo nemoguća misija. Prekrivna moć jača srednja do velika. Jedini problem koji imam jeste prosijavanje posle nekoliko sati. Ima mat završnicu i lagan je na licu bez efekta maske.

Cela recenzija





















S leva na desno: Loreal, Max Factor, Essence


















Naravno ovde su morali da se nadju i mat ruževi od Golden Rosa. O njima sam pričala juče, ali evo da se ponovim: Imaju mat završnicu, vrlo su pigmentovani, imaju odličnu pokrivenost i dugotrajnost. Pored toga mirišu na vanilu i biće vam najbolji prijatelji jednom kada ih probate. Za mene su se bolje pokazali nego neki skupljii mat tečni ruževi.

I recenzija  (01, 04, 08)

II recenzija (05, 09, 10)





















Catrice Liquid  Camouflage je nešto najbolje što sam probala, ko god pita koji korektor da uzme ovo je uvek moja prva preporuka. Struktura fantastična, gušći je ali nema težinu na licu, odlično se blenda, prekriva nedostatke i podočnjake i naravno super ide za highlight. Moj je u nijansi 010 Porcellain i kao zamerku imam što imaju samo dve nijanse, meni lično ova najsvelija odgovara, no za nekog ko je tamnije puti to je problem, jer su obe nijanse zaista svetle. O ovom korektoru nisam napisala detaljnu recenziju jer sam ga potrošila pre nego što sam uspela da ga islikam, ali u narednoj godini od mene možete očekivati full recenziju ovog divnog korektora.

Essence Soft Touch Mousse ovaj mus korektor sam dobila na poklon od drugarice i u prvi mah sam bila skeptična jer je u pitanju essence, no već posle prvog korišćenja je uspeo da otkloni sve moje sumnje u njegove sposobnosti kao korektora. Lako se nanosi i razmazuje. Struktura mu je kremasta i fino se blenda i, isto tako solidno prikriva nedostatke. Zamerka ovom korektoru kao i njegovom prethodniku je što se rasijam na mestima gde ih nanosim

Cela recenzija























Ingrid Transparentni puder sam dobila relativno skoro sa sajta kozmetika&parfemi.rs no za ovo vreme koliko ga koristim sam zadovoljna. Ovako na dodir je grublji no kada se nanese na lice sve je normalno. Kod njega mi se svidja što lepo matira kožu a da vas pritom ne zacementira i ne daje dodatnu pokrivenost već samo matira lice. Postojanost mu je za sada odlična, skoro ceo dan pregura sa mnom. No i o njemu ćemo detaljnije pričati u nedeljama koje dolaze.

Rimmel Stay Matte ovo mi je drugi po redu koji koristim. U pitanju je takodje transparentan puder, mada ovaj daje dodatnu pokrivenost s tim da nije toliko dugotrajan na licu. Kao i prethodni matira lice s tim  što je kod ovog u pitanju veći stepen matiranja kože.

Cela recenzija





















Batiste šampon za suvo pranje sa ovim proizvodom sam se prvi put susrela na Serbian Bloggers  Day-u gde smo izmedju ostalog dobili i ova čuda. Pre toga nikada nisam koristila šampone za suvo pranje i iskreno nisam znala ni šta da očekujem. Sad ću da zvučim ko Topshop ali zaista se vidi razlika već posle prvog korišćenja, toliko sam bila srećna prvo što pokupi višak sebuma i kosa ne bude više masna, drugo što neću više nikada morati da se nerviram da li sam stigla da operem kosu dokle god imam ovo čudo pored sebe i još ga više volim jer daje volumen i konkretno ovo čudo miriše na kokos, s moje strane prodato do krraja života.

Cela recenzija

























Zoja Zec - maska Crno Zlato, nažalost nemam skorašnju sliku tako da će morati ova da posluži. Sa njihovim proizvodima sam se prvi put susrela kada je došlo do saradnje i zaljubila sam se u ovu masku. Naajbolji deo je što je sve prirodno i ne morate da se bojite reakcije vašeg lica. Ova divna maska mi je pomogla da uklonim bubuljice i očistim lice. Medju svim maskama koje sam probala prethodne godine ovo je jedina koja se onako posebno izdvojila i koju jedva čekam opet da koristim.

Cela recenzija

Počeli smo sa dekorativom, završavamo sa preparativom. Ovo bi bila moja lista favorita za ovu godinu. Kojii su vaši i da li delimo neke?

U toku je nagradna igra na mojoj facebook stranici gde možete osvojiti neke od noviteta od Golden Rose-a, prijavite se ovde.




You Might Also Like

9 komentara

  1. Definitivno imam 4 proizvoda koji su me odusevili i koje si pomenula u postu 😊 I ja uveliko pripremam post ❤️

    ОдговориИзбриши
  2. Aleks moja draga, ovaj post je kao slag na tortu nakon svihobih predivnih recenzija. Zaista sam uzivala. Drago mi je da sam ovde srela dosta proizvoda koje i sama koristim. ❤❤❤
    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  3. Slazem se za Lorealov puder ( ali mi je mnogo bolji ovaj Essence ), GR ruzeve i Stay Matte, a Catrice korektor cu tek probati. Jedva cekam tvoje utiske o Miracle Touch puderu, bas me zanima da li bi bio ok za moju kozu :) Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Verujem da ce ti se svideti Catrice, meni posle njega ni jedan nije toliko dobar xD Sto se tice Miracle Touch ukoliko imas masnu kozu kao i ja, mora obavezno neki prajmer za matarianje inace se prosijas posle samo par sati.

      Избриши
  4. Odlucni favoriti ☺ Ali golden rose ruzevi pravo blago najbolji su 😍 Batiste suve sampone obozavam,spas u pravi cas 😃

    ОдговориИзбриши