Serbian Bloggers Day

14:32

Drage moje,

Ne bi Aleksandra bila Aleksandra da ne stigne poslednja. Danas vam i ja pišem o jednom lepom dogadjaju - Serbian Bloggers Day-u. Pretpostavljam da ste iskustva mojih blogokoleginica već pročitale, ako ne, ostavljam vam na kraju teksta i linkove do njihovih blogova.

Serbian Bloggers Day se održao 28.10.2016. u 13h u Vapianu u Ušču. Celu inicijativu su pokrenule Vera (According to Vera), Silvi (SSMakeupForever1) i Katarina (Beauty by Keti), pored organizatora našle su se i ostale blogerke Željka (In relationship with beauty), Ksenija (Karminisanje), Teodora (Lolin Svet) i moja malenkost.
 Ceo dogadjaj je bio zamišljen kao upoznavanje blogera medju sobom. Proces organizacije je trajao dve nedelje i radilo se punom parom.


Naizgled obična kafa, iza koje stoje dani i dani dogovaranja i kontaktiranja sponzora. Prva prepreka je naravno bila da se svi sastanemo istog dana jer ipak nismo svi iz istog mesta. No ujedinjenim snagama i velikom voljom posedasmo na tu kafu, koja je po meni trajala prekratko. Nadam se da će u buduće biti mnogo duža :D






















Medju sponzorima su se našli:



Max Factor


Golden Rose



















Burra



















Bioten




































Marrakesh























i Ziaja






















Za     mene je bio u pitanju jedan od najlepših petaka. Znate kad žene posedaju pa ne zaklope dva sata i to sve u glas. Imale smo ubrzano pretrčavanje preko tema, jer nam vreme nije bilo saveznik.
Glavni faktor ovog vidjenja jeste što smo sve ''klinule'' i nije bilo neprijatne tišine. Razmenjivale smo iskustva, pričale o svojim omiljenim i manje omiljenim proizvodima. I na kraju bilo je lepo povezati blogove sa licima i razgovorom uživo. U nastavku vam prilažem slike našeg druženja.

Naš fotograf je bila Vera Dimov i hvala joj.
















































































































Prvo vidjenje je bilo pomalo stidljivo što reče Vera, neki mali eksperiment da vidimo da li je moguće organizovati ovako nešto. Sada kada smo videle kakav smo magični spoj verujem da će sledeće vidjenje biti sa većim brojem blogokoleginica i da će kako vreme bude teklo i ovaj dodgdjaj zaživeti i postati veći.

Ostavljam vam linkove do blogova mojih koleginica:

According to Vera
Lolin Svet
Karminisanje
In relatioship with beauty
Beauty by Kety
SSForeverMakeup1



Podržite ovaj dodgadjaj i lajkujte stranicu Serbian Bloggers Day trenutno traje nagradna igra pa ćemo jednu od vas obradoviati Max  Factor paketićem :)


You Might Also Like

0 komentara