Zoja Zec prirodna kozmetika

15:27



Drage moje,

Danas pričamo o Zoja Zec kozmetici koja je u svojoj biti 100% prirodna.



''Kolekcija Zoja Zec je nastala kao rezultat dugogodišnjeg iskustva u proizvodnji 100% prirodnih proizvoda za negu tela. Ideja nam je bila da stvorimo vrhunsku kolekciju prirodnih preparata za negu tela po pristupačnim cenama. Svi sastojci koje koristimo u proizvodnji su prehrambenog kvaliteta, 100% prirodni i veganski.
Proizvodi iz kolekcije Zoja Zec formulisani su po specijalnim recepturama po uzoru na slične proizvode na inostranom tržištu. Namera nam je bila da u Srbiji ponudimo proizvode koji su trenutni trend u svetu za negu suve kože, celulit, akne, strije, ekceme i psorijazu.''








 Kod mene su se na recenziji našli svi proizvod iz ponude Zoje Zec. Tu se nalaze tonik za lice, maska za lice Crno Zlato i piling za telo Narandžina Kora. Krenućemo od tonika za lice:












Tonik dolazi u staklenoj bočici sa rasprašivačem. Ambalaža sadrži 100ml proizvoda. 
Proizvodjač nam kaže da treba da naprskamo tonik na dlan i da ga ravnomerno nanesemo na čisto lice. Da ostavimo da deluje nekoliko minuta i nakon toga možemo naneti kremu ili serum.
* Čisti, tonira i hidrira kožu u jednom koraku. Smanjuje crvenilo, otčepljuje pore i sprečava pojavu akni. Uklanja višak sebuma i pomaže koži da zadrži vlažnost*
Sastav: Hidrolat ruže, ekstrakt lista nane i organsko jabukovo sirće
U principu retko koristim tonike za lice, u stvari bilo šta za lice, osim maski i sredstava sa skidanje šminke, ali se uvek obradujem pruženoj šansi da probam nešto potpuno novo. Moram priznati da se ne sećam kada mi je neka kozmetika ovoliko ''legla''. Tonik divno odradjuje posao toniranja kože lica, pored toga primetila sam da mi lice deluje znatno svežije i da ne izgleda više izmučeno i izmoreno. Jedina zamerka koju imam jeste miris tonika, koji miriše na jabukovo sirće, pa je u prvi mah malo neprijatno dok miris ne ispari u potpunosti.














Dolazimo do maske za lice Crno zlato koja me je apsolutno oduševila i bacila senku na sve ostale maske koje sam do sada probala.Ono što me je zaista ostavilo bez teksta jeste to što ja spravljena od 100% prirodnih sastojaka, a ima mnogo veću učinkovitost od bilo koje kupovne maske. 
Maska nam dolazi u naizgled kartonskom pakovanju, koje je sa unutrašnje strane obloženo nekom folijom, kako bi proizvod zadržao svežinu. Ovo pakovanje takodje zadržava svoju korisnost i kada otcepite gornji deo, jer je osmišljeno kao vakum pakovanje, pa tako vašu maskicu možete povesti sa sobom na putovanje. U pakovanju se nalazi 80g proizvoda.
Upotreba: U posudi ili šaci pomešajte jednu do dve kafane kašikice maske sa malo vode ili biljnog ulja po izboru. Mešajte dok ne dobijete ujednačenu smesu. Nanesite masku na lice 3 do 5 min.Uklonite vodu sa toplom vodom ili vlažnim toplim peškirom.
Za osobe sa masnom kožom: upotreba maske se preporučuje 2 do 3 puta nedeljno, dok se kod ostalih tipova kože: upotreba preporučuje jednom nedeljno. Pakovanje sadrži količinu koja je dovljna za 8-10 korišćenja.
Sastav: Zeolit, betonit i aktivni ugalj
*Maska sa aktivnim ugljem i zeolitom za uklanjanje nečistoća i toksina sa kože i iz pora. Pogodna je za sve tipove kože, a naročito za masnu kožu sklonu aknama*












Maska je praškasta, bez nekog konkretnog mirisa. Svoj fizički oblik menja onog trenutka kada dodate vodu. Tad postaje tamno sive boje. Kada krenete da je nanosite na lice pod prstima će te i dalje osećati sitne čestice, što je meni lično interesantno. Masku sam držala duže od propisanog, nekih 10min. Kada se osuši, izgleda kao osušeno blato i ima pukotine. Potrebno je samo je odstraniti sa vodom. Razlog zašto me je ova maska toliko oduševila jeste što mi se lice toliko isčistilo da nisam mogla da verujem da je u pitanju zaista moje lice. Izgledalo je kao da nikada nisam imala nikakav problem sa bubuljicima u životu. Lice je bilo zategnuto, osveženo i čisto. Maska ne isušuje lice.
















             Piling za telo nam dolazi u istom pakovanju kao i maska. S tim da se ovde dobija 120g proizvoda.
Upotreba: Željenu količinu pilinga kružnim pokretima nanesite na vlažno telo. Posebnu pažnju posvetite problematičnim mestima. Ostavite piling da deluje 5min i isperite. Piling koristite 3 do 5 puta nedeljno.
Sastav: Mešavina pržene kafe (Arabika i Robust), hladno presovana ulja suncokreta i slatkog badema, šećer, so, cimet, vitamin E, etarska ulja slatke i gorke narandže.
Kada otvorite pakovanje prvo će vas zaplahnuti očaravajući miris kombinacije kafe i narandže. Koji će te jako brzo zavoleti. Piling se lako nanosi na vlažnu kožu i isto tako ispira. Nakon korišćenja kožu ostavlja nestvarno mekanom i negovanom.
*Specijalna mešavina prirodnih sastojaka koji blagotvorno deluju na suvu kožu, celulit, strije, akne i druga neželjena stanja kože* 

Sa ovim zaokružujemo današnje druženje. Za vas imam pitanje: Da li ste koristile neke od proizvoda Zoja Zec i koja su vaša iskustva?

Asortiman proizvoda Zoja Zec proizvoda možete pogledati na :
* Takodje da napomenem da je dostava na teritoriji Srbije besplatna
Dok ih možete pratiti putem:




You Might Also Like

2 komentara