Čišćenje nesesera

11:25

Napravili smo malu pauzu prošlog meseca, ali nastavljamo sa ovom rubrikom



























Krenućemo od dobrih stvari, pa se na toj listi našao tečni puder od Rimmel-a Lasting Finish, koji me je zaista oduševio i onako ponosno mogu da kažem da sam našla svoj puder. Ima veliku postojanost, i koliko god neverovatno zvučalo on bolje izgleda na licu posle par sati nego kada ga tek naneste. sa njim mi se lice toliko ne usija kao sa ostalim koje sam koristila. Prekrivenost je srednja do velika. Možete ga naći u Lilly drogerijama po ceni od nešto malo preko 800 din.
Celu recenziju možete pročitati ovde.






































Zatim tu su Aurini listići za otklanjanje viška sebuma. Ukoliko imate masno lice, a ne volite da nosite ceo neseser sa sobom, ovi listići su za vas. Možete ih koristiti pre ili nakon nanošenja šminke kako bi otklonile višak sebuma.  Više o njima možete pročitati ovde.





























Još jedan proizvod koji me je prijatno iznenadio bio je matirajući kompakt puder od Essence-a. Daje fenomenalnu završnicu i izguraće sa vama dan. Možda ćete posle petog sata morati da predjete jednom četkom, ali to bi bilo to što se tiče popraavljanja. Celu recenziju pogledajte ovde.






































Prošlog meseca sam vam pisala i o predivnom parfemu u koji sam se istinski zaljubila, i koji bih preporučila svima jer jednostavno odiše nežnošću i ženstvenošću. Postojan je i prijatn. Naravno govorim o Sensuelle. Dolazi u pakovanju od 50ml a cena varira od redovne koja je 2050,00 do one kada je na sniženju 1078,00.
Dok celu recenziju možete pogledati ovde






































Pričale smo i o Dove kozmeitci i drago mi je da i vi imate pozitivna iskustva sa njihovom kozmetikom, u bilo kojem njenom obliku. Da se ponovim još jednom. Imam osetljivu kožu i kozmetika kojoj se prepuštam jeste Dove, jer dobijam vrhunsku negu i hidrataciju, bez neželjenih reakcija kože. Malo opširniju recnziju možete pogledati ovde.





























I za kraj sam ostavila tečni puder od Maybelline-a Affinitone, s kojim nisam baš zadovoljna jer ima jak roze podton. Osim toga ima veliku prekrivnu moć i lako se razmazuje. Više o njemu, ovde.





























I o ružu o kojem sam pisala pre koji dan, ali ipak zahvata Oktobar. NYX Smlc Copenhagen. Ima dosta loših strana, no odlučila sam da preko svega toga predjem jer je boja toliko savršena, da je nemoguće odbaciti ruž i pored tih loših osobina. Naučićemo zajedno da funkcionišemo. Celu recenziju možete pogledati tu.







































To bi bilo to za naš kišni oktobar. Da li ste koristile neke od ovih proizvoda? Kakvi su vaši utisci?

































































You Might Also Like

8 komentara

  1. Glasam za dove. Ovi affinitone puderi su uzasno retki,meni je odlican deborah comfort mat

    ОдговориИзбриши
  2. Jesu retki ali imaju dobru prekrivenost, od Deborah-e moram priznati da nisam nista probala, ali hvala ti za ideju :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Probaj Deborah 24 Ore Perfect (preporucujem jer vidim koje pudere volis). To je jedini puder koji sam kupila nekoliko puta - a ja sam neko ko ne kupuje istu stvar vise puta :)
      Jedino ne znam kakve su nijanse, jer ja sam koristila 4 apricot dok sam bila tamna, i divna je boja kad se pocrni. A nijansa 3 mi je bila nekako mnogo svetlija, moracu da se probam sad kad sam svetla. Definitivno je u pitanju koji se ne pominje, a zasluzuje ozbiljnu paznju. Imam 15tak pudera i probala sam bukvalno sve i svasta, tako da imam materijala i da uporedim :) Inace sam masnokozac sa prosirenim porama :)

      Избриши
  3. Hvala ti na opsirnoj informaciji :D Probacu ga prvom prilikom ako nadjem odgovarajucu nijansu :D

    ОдговориИзбриши
  4. Nyx ruz prelepo izgleda. Dove tusiralice licno obozavam i rado ih koristim. :D

    ОдговориИзбриши
  5. Ma Copenhagen je fantastican :D Drago mi je da se slažemo za Dove :D

    ОдговориИзбриши