Aura Hranljivi tretman za jačanje slabih noktiju

12:33

Iskreno jedva čekam da završim ovaj New in, strašno se razvukao.
Čini mi se da sam pomenula još letos da ću pokušati da vratim moje nokte. Cela priča ide nekako ovako.
Pred 18 rodjendan sam pustila svoje nokte, i popucali su par dana pre samog rodjendana, i onda sam i prvi put otišla na izlivanje noktiju. Nisam htela da idem opet pa sam sačekala da moji nokti izrastu, što se naravno nije desilo, jer su bili tanki kao flis papir i stalno su pucali. Ponovo sam otišla na izlivanja sada već kod proverene devojke, s kojom sam se i družila naedne dve godine. Pre nego što sam otišla na more, poželela sam da opet imam svoje nokte i tu sve počinje.

Pored ovog laka koristila sam i od Evelina 8u1 i Diklu, koja je barem meni beskorisna.







































Sad ono što čekate od početka, nisam primetila da su mi uz ovaj laka nokti ojačali, ali su svakako prestali da se listaju. I njega koristim zajedno sa 8u1 odnosno naizmenično. Lak dolazi u ljubičastoj kutijici, gde je i naznačeno čemu je namenjen. Sam lak dolazi u standardnom Aurinom pakovanju za lakove, kao recimo što je mat lak. Sam lak je mlečno bele boje i ima malo šimera u sebi. Kako sam izgubila kutijicu prenosim vam šta piše na oficijalnom Aurinom sajtu :

  • Sprečava listanje i pucanje noktiju
  • Popunjava neravnine na nokatnoj povšini i čini je glatkom
  • Ubrzava rast noktiju, daje im elastičnost i čvrstinu
  • Za zdrav i negovan izgled noktiju




Opet nije naznačeno vreme, odnosno neki vremenski period kada bi sve ovo trebalo da stupi na snagu, no posle mesec dana, eto ja sam samo primetila da su prestali da se listaju. Ako ste ga koristile da li je vaše iskustvo drukčije?


You Might Also Like

2 komentara

  1. Интересује ме знаш ли можда да ли садржи формалин (формалдехид)? Видим да си изгубила кутијицу, али да ли можда можеш да се сетиш? Хвала

    ОдговориИзбриши
  2. Ne secam se, procesljala sam malo po netu i jedino sto sam nasla i sto se ponavlja jeste da je na bazi silikona i ekstrakata korala :)
    Jedino sto se mogu ponuditi jeste da ti posaljem mailom kada proverim, ili ovde u komentarima da ti ostavim :)

    ОдговориИзбриши