Čišćenje nesesera

13:50

Kako sam pred kraj meseca bila sva pogubljena zbog puta zaboravila sam da u new in stavim i tri proizvoda koje će te videti danas. Tako da o njima malo detaljnije pišem. Opet je prisutnija preparativa kako nisam mogla ništa da podnesem na licu od šminka na onim paklenim temperaturama.

Pa da počnemo:

Definitivno najdraži proizvod ovog leta
Jeste od Nive-e ulje za ubrzano crnjenje. Ako čitate moj blog verujem da do sad znate da imam jako svetao ten, mrtva trka izmedju Kaspera i mene. No ovo malo čudo, obožavam ga. Poprilično sam bila sigurna da ću se vratiti bela, kao i inače, jer takva mi je lutrija, no imam novu najbolju prijateljicu Niveu. U početku sam pocrnela do odredjene mere i onda je sve u jednom trenutku stalo, nisam gorela ali nisam više ni crnela, no poslednja dva dana kada nisam bila nigde blizu suncobrana sam dobila finalnu boju A koja je istog intenziteta kao kada sam posećivala solarijum 3 meseca svaki drugi treći dan.
Dok recimo moj dečko koji ima fantastičan pigment, stavio je samo jednom, i u roku od 15-20min boja se izjednačila, kako je na nekim delovima ostao potpuno beo.I dalje te mrzim zbog toga.
 Tako da ako imate neposlušni pigment kao ja, moje najtoplije preporuke.
S tim da sam ga koristila u kombinaciji sa kremom za zaštitu, prvo krema, pa zatim ulje, kako ne bih izgorela, i rezultati su više nego zadovoljavajući.
Što se tiče strukture, ulje je i naravno da je masno, ali nije strašno, ima najdivniji miris na svetu, koji potseća na more, i meni se barem skidalo kada sam ulazila u vodu, pa sam ga nanosila ponovo. Nisam imala nikakve nus pojave, tako da i oni sa osetljivom kožom samo napred.


Intenzivno preplanuli ten koji dugo traje
Ulje za sunčanje daje koži lep, intenzivno preplanuli ten. Formulacija sa kompleksom lipida i uljem jojobe hidrira kožu, čini je mekom i sprečava njeno prerano perutanje.

(Preuzeto sa Niveinog sajta)


























Onda dolazimo do kreme koja me je čuvala, i na kojoj sam jako zahvalna. Uzela sam dečiju kao i inače, upravo da bih izbegla gorenje, sa zaštitnim faktorom 40. Meni se miris ne svidja, ali se ni ne oseća kada se nanese. U spreju je i lako se nanosi i razmazuje i verovatno ono najbitnije ne ostavlja fleke.




Ono što me je isto obradovalo jeste da je ova mala flašica trajala oko 8-9 dana za dve osobe, i ostalo mi je još. Od Top Tena nisam imala prilike ništa do sad da koristim, no sa divnim početkom, radujem se korišćenju i ostalih njihovih proizvoda.








































Ono što me je takodje oduševilo jeste regenerator od Garniera, koji sam samo uzela u brzini ne čitajući ništa i mogu vam reći da je jedan od najboljih koje sam probala. Uzela sam sa aromom Lavande koja traje do 6-7 sati i stvarno se oseća, dok se kasnije oseća u tragovima. Malo teže se nanosi, no naviknete se.










I naravno pakovanje je preslatko, ono me je najviše i privuklo.
Iskreno mislila sam da ću morati da se pozdravim sa kosom jer je od soli stalno bila suva, i potsećala na metlu, no kad bi na red došlo ovo malo savršenstvo, kosa bi se potpuno preporodila i postala bi mekana i svilenkasta. Dolazi u pakovanju od 200ml.

















































Zatim tu je losion za telo koji sam spominjala medju prvim postovima, i po kom sam osula paljbu jer je naznačeno da je hipoalergenski, a meni se koža osula. No odlučila sam da mu dam još jednu šansu i povedem ga na odmor. To je bila dobra odluka. Kako sam krenula da se ljuštim mazala sam jedinu kremu, odnosno losion koji sam imala sa sobom odnosno ovaj. Perutanje je prestalno, a koža je bila meka i hidrirana ovog puta bez ikakvih incidenata.













































I ovog meseca imamo i pravo razočarenje, koje na moju veliku žalost ide na teret Essence-a. Volim njihove maskare, jer su zaista dobre i pristupačne. Uspela sam napokoooon da nadjem I love extreme crnu maskaru, koje nije bilo par meseci u mom Lilly-ju jer je stalno bila rasprodata. I imala sam šta da vidim kad sam je otvorila, promenili su četkicu. Zašto? To mi je trenutno glavno pitanje, jer su je pokvarili, ne daje volumen kao ranije i slepljuje trepavice. 












































I to je to za ovaj mesec.
Kako vam se čini moj izbor? Da li ste probale neke od proizvoda i kakva su vaša iskustva?


                                                                                                                                       Do sledećeg puta A.S.

You Might Also Like

2 komentara