Avon baza za senke

14:25

Iskreno nikad nisam koristila baze za senke, u tu svrhu sam obično koristila korektor, no htela sam da probam nešto novo i moj izbor je pao na ovu.
Sekundarno pakovanje je mala crna kutijica, koja barem meni deluje veoma otmeno i ako je minimalistički uradjena, kada izvadite proizvod on dolazi u maloj teglici, koju kad uzmete u ruku ima mnogo veću težinu od one koju bi ste prvo pomislile da ima. Rok trajanje je 12 meseci.
Kod ovga jedina zamerka je što je u pitanju teglica i teško je uzimati sa prstićima bazu ako imate nokte, bilo koje dužine.
Sama struktura baze je nekako penasta i mekana, laka pri nanosenju i razmazivanju. Postojana tokom celog dana. Senka ostaje na svom mestu sve do trenutka kada vi odlučite da je skinete.I da, nijansa je univerzalna i zove se Light beige, malo je tamnija, pa ako se svetle puti vide se razlika dok ne stavite senku.
 Demonstriraću funkciju ove baze sa nekim meni dragim senkama, iz Box of smokey look collection-a od NYX-a i još jedna meni jako draga paleta YouStar koja se ne može naći kod nas, ali ima mnogo veći izbor poprilično šimerastih i svetlih senki.

Pa da počnemo:



 Neke senke iz Box of smokey look collection-a






















I YouStar, ovde sam primetila da nema neke bitne promene, i da možda samo kod dve vidi pojačanje intenziteta. Namerno sam izabrala ove Barbie boje, jer su dosta svetlije od onoga što nudi NYX-ova paleta, i htela sam da uporedite.
Još jedan hint što se tiče ove palete jeste da je nekog solidnog kvatite, i sve senke su jako šimeraste.
Naravno možemo se potsetiti i kako je to izgledalo sa Golden Rose-ovom paletom ovde.
Sve u svemu ja sam jako zadovoljna moćima ove male baze koja je postala deo mog svakodnevnog make up-a.
Da li ste je koristile, kakva su vaša iskustva?




                                                                                                                                    Do sledećeg puta A.S.


































You Might Also Like

3 komentara

  1. Super je ova baza, cak i kremaste senke drzi ceo dan na mestu ali ima jednu manu a to je da se prebrzo pocne susiti u teglici, onda ostavlja kao neke reljefne tragove na kapcima i ne moze lepo da se razmaze, prosto je nemoguce potrositi pre susenja cak iako je koristite svaki dan :)

    ОдговориИзбриши
  2. To mi je bila jedna od pretpostavki :) Ali barem znam da ce da sluzi dobro dok ne krene sa tim ne takom slavnim delom, odnosno susenjem :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da, super je efekat a i stalno je na nekom snizenju pa kad se osusi uzmem novu i gotovo, sta da se radi :)

      Избриши