Infinite moment toaletna voda - Avon

14:11

Iskreno ne znam koliko je zahvalno pisati o parfemima, ili u ovom slučaju toaletnoj vodi. Ali jednostavno neki/e su toliko dobri/e da zaslužuju da se o njima piše.

U mnogo stvari nisam poput ženskog roda, u mnogo stvari sam diskutabilno žensko, no kada je reč o šminki i o parfemima, o tome mogu u nedogled.

Što se tiče Infinite moment-a ako mogu da ga menjam po padežima, oduševljena sam na sve moguće načine na koje neko može da bude oduševljen. U pitanju je orijentalno-cvetna kategorija. U katalogu je naznačeno sledeće ' Romantičan dodir ljubičice, jasmina i tople vanile'.
Lično najviše osećam ljubičicu, a zatim jasmin, vanila se dosta slabo oseća. Kako sam pisala u nekim od prvih postova, a ovo je moje lično zapažanje jeste da što je cena viša, to je parfem/toaletna voda postojaniji/a. Kod ovog mi se jako dopada ta nežna nota, i svežina kojom odiše. Ima malo slatko ljubičasto pakovanje, minimalistički uradjeno, u istom stilu je uradjena i bočica, u kojoj se nalazi divna svetlo ljubičasta tečnost, koju je teško ne zavoleti na prvo njuškanje. 

Kao i mnogi njihovi parfemi/toaletne vode jako je postojan/a, tokom celog dana, no naravno pred kraj dana, da nije najačeg intenziteta.


Jeste li koristile ovu toaletnu vodu, ili bilo koju drugu iz Avona, kakva su vaša iskustva?

You Might Also Like

2 komentara