Makeup četkice || Rosegal

18:10

Drage moje,

U današnjem postu ću vam prikazati četkice koje su mi stigle sa Rosegal-a, a koje ste mogle da vidite i na mom Instagram nalogu.



















Četkice su urađene od sintetičke i kozje dlake, dok su drške plastične. U setu dolazi 12 četkica, koje su uglavnom namenjene za blendanje i nanošenje senki, dobijaju se dve koso sečene koje se mogu koristiti za obrve ili gel ajlajner, jedna za precizno nanošenje ruža i četkica za nanošenje korektora ili šimerastih senki/ pigmenata. osim četkica dobija se i mali neseser u koji možete da ih spakujete.



















Četkice su mekane, pa su jako prijatne na oku, ali nisu preterano flafaste da jedu proizvod. Naručivala sam i ranije četkice sa Rosegala, ali i sa Aliexpressa, i mogu slobodno reći da su ove zavidnog kvaliteta za taj novac.



















Jako lepo se ponašaju pri radu, pa tako možete izvući apsolutni maksimum iz svoje palete. Ono što mi se takođe dopada jeste što dolazi nekoliko različitih dimenzija, pa niste osuđene na one glomazne blending četkice koje nisu toliko precizne.



















Cena ovog seta je 16,41$, ali možete iskoristiti kod RGBF1 kako biste ostvarile popust od 25% . Takođe na sajtu su još uvek aktivni popusti i akcije od Cyber Monday-a pa ako ste planirale neku online kupovinu, sada je pravo vreme da je ostvarite. Prečica do popusta je ovde ---> KLIK.

U narednim postovima ćemo se družiti i sa veštačkim trepavicama i preslatkom proletnjom jaknom.







You Might Also Like

1 komentara