Lemonade || Zaful

14:54

Drage moje,

Danas se ponovo družimo sa sajtom Zaful i prelepom haljinom koja mi je stigla sa istog. U nedelji u kojoj je stigla kratko sam vam je predstavila na Instagramu, a sada ćete moći da je vidite u akciji.


Haljina prema sajtu treba da bude malo ispod kolena, ali pošto sam ja niska meni dolazi skoro do poda. Ukoliko budete želele da naručite haljinu pratite mere na sajtu i imajte u vidu činjenicu da materijal nije rastegljiv. Ja sam naručila jednu veličinu više od one koju inače naručujem.


Sama haljina nema sad neki zavidni kvalitet, na moju veliku žalost, tako da nije preterano prijatna za nošenje po visokim temperaturama. Ona jeste lepa, i može se nositi na različite načine, ali mislim da nije vredna 29,49$ kolika joj je cena na sajtu. S pozitivne strane dobija se uz nju i mali beli kaiš kako bi ste mogle dodatno da strukirate haljinu.


Nadam se da sam uspela da vam približim pomenuti proizvod makar malo, a za vas imam kod uz pomoću koga ćete ostvariti određeni popust prilikom kupovinne : ZFTina





















Do sledećeg puta :*






You Might Also Like

1 komentara

  1. Divno! Taj print na haljini je baš ultra mega privlačan. Odlična recenzija, razmišljam o tome da je naručim kad dobijem sljedeću priliku za saradnju, samo nisam sigurna da li će odgovarati mom obliku tijela.

    Slatke Recenzije - www.slatkerecenzije.blogspot.com


    ОдговориИзбриши