Nove jesenje nijanse mat tečnih ruževa || Golden Rose

11:22

Drage moje,

Pre nekog vremena mi je stigao paketić sa novitetima od Golden Rose-a, neke od proizvoda sam vam već pretstavila, a ako ste propustili taj post, možete tekst pročitati ovde. U današnjem postu ćemo se družiti sa njihovim već dobro poznatim mat tečnim ruževima, ali u novim nijansama, koje su stvorene za jesen koja nam je stigla.




















Za početak ćemo se upoznati malo sa proizvodom:

Ruževi pružaju:
- Potpunu prekrivenost
- Mat finiš
- i sa vama će ostati u toku celog dana

- lako se nanose
- kremasti su i imaju glatku teksturu

- formula je obogaćena vitaminom E i uljem avokada

*****************************************************

Karmini su vrlo dugotrajni i potrajaće sve do onog trenutka kada ne odlučite same da ih skinete. Izuzetno su pigmentovani, te će vam biti potreban samo jedan sloj. Četkica je pljosnata i dopušta precizan rad, pa docrtavanje usana neće biti teško.

Kada ste videle nove nijanse, mogu pretpostaviti da ste pomislile da je 23-ka ista kao i 10-ka gde vam moram zaustaviti misao. U bočici možda izgledaju slično, do onog trenutka kada ih nemate oba u ruci. 10-ka je hladnija nijansa sa ljubičastim podtonovima, dok 23-ka ima fini prelaz u toplu nijansu.

Zatim 26 isto izgleda vrlo slično 15-ci koja je bila u turi sa prethodnim novim nijansama, ali vas opet moram tu zaustaviti. 26-ca izgleda kao vrlo složena smedja nijansa. I ako ima crvenih tonova, ona je u biti braon, ali se nalazi na samoj granici sa burgundy crvenom.

Ostala nam je još 25-ca, koja je vrlo topla braon nijansa, mene lično potseća na neku izrazito mlečnu čokoladu. Ima dosta narandžastih tonova u sebi.




















A ovde sam htela da vam uporedim nijanse, o kojim sam vam pričala :)




















Koja je vaša omiljena nijansa kada su u pitanju Golden Rose karmini?





You Might Also Like

2 komentara

  1. Super post. Bas mi se svidja samo tako nastavi ;)
    https://kraljicadrameblog.wordpress.com/2017/10/14/blink-blink-sik/

    ОдговориИзбриши
  2. Evo bas veceras sam u Lili drogeriji svocala par nijansi, i opet su me privukli mada sam zurila i uzela samo obo po sta sam i dosla. Nijansa pod brojem 23 mi je od ove grupice najlepsa, jer mi u kolekciji nedostaju te neke nude-rozikaste, mauve nijanse :)
    https://50nijansiroze.blogspot.rs/?m=1

    ОдговориИзбриши