Vintage Black Hat? - Yes, please! || Zaful

16:15

Drage moje,

Sa današnjim postom otvaramo sezonu jesen/zima 2017.  kojoj sam se toliko radovala. Napokon smo ispratili leto, vrele dane pune žege i cvetne dezene, koje sada stavljamo o klin, a ustupano mesto dugim rukavima, vunenim džemperima, šeširima i šalovima. Pa ćemo tako u današnjem postu pričati o jednom divnom šeširu koji je u poslednje dve sezone postao neiznostavni modni detalj.





















Šešir nam dolazi sa sajta Zaful. Šešir je uradjen od akrila, ako vam materijal nije poznat, u pitanju je isti onaj koji možete videti i kod naših kineza kada su u pitanju ovi zimsko - jeseni šeširi. Na dodir sam osetila da je po obodu uradjena žica, kako bi ga držala ispravnim. Osim toga uradjena je i jedna tračica, gde možete na primer zadenuti cveće :D

U nastavku: Mala Toskana --->

Šeširić ide uz neke svakodnevne stvari, ali je odličan saputnik i uz kožne jakne i kapute, te daje neku posebnu notu celokupnoj kombinaciji.


Na sajtu možete birati izmedju ove zagasito crne i kaki boje. Cena ovog šešira je 8.19$ što je sasvim pristupačno za kvalitet koji dobijate. Porudžbinu možete obaviti klikom ovde.



Koji je vaš omiljeni jesenji modni aksesoar?






You Might Also Like

2 komentara

  1. Predivan outfit draga! Sesir mi se jako dopada, predivna si i slike su odlicne :) https://50nijansiroze.blogspot.rs/?m=1

    ОдговориИзбриши
  2. Mnogo mi se dopada ovaj šešir. Zaista je lijep i mislim da je idealan za ove dane koji dolaze ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    ОдговориИзбриши