Hranljiva i hidrantna krema || Byphasse

11:25

Drage moje,

Danas se družimo sa Byphasse kozmetikom. Današnji post je posvećen hidrantnoj kremi. I ako neke od nas (čitaj: ja) ne vole da se mackaju, preko leta ipak moramo da popustimo i predamo se čarima mazalica. Mislim da je dobra nega kože još bitnija leti, zbog silnih depilacija, brijanja, posete solarijuma i slično, i naša koža postaje isušena i gubi na elastičnosti.





















Krema je namenjena za lice i telo. Dolazi u plastičnom pakovanju koje sadrži 250 ml poizvoda. Posebno mi se svidja kombinacija boja na pakovanju, jer odaje utisak neke nežnosti i čistoće. U ovu kremu sam se zaljubila po prvom korišćenju i redovno je koristim. Miris je nestvaran, da mogu uvukla bih se u pakovanje i živela bih u njemu.

























Krema je srednje gustine i koža je brzo upija. Nakon toga ostaje divan mirisni trag. Koristila sam je i za telo i za lice (i ako mi je koža masna) i nisam primetila da je pogoršala stanje. U mom slučaju hidratacija traje i do 48h. Koža ostaje negovna i hidrirana. Krema ne sadrži boje i parabene u svom sastavu. Deramatološki je testirana.

U nekom od narednih postova ću vam predstaviti i mleko za telo sa prve slike, a koje predstavlja još jedan od Byphasse noviteta.

Evo šta nam kaže i sam proizvodjač:




















Ovo je jedna od najboljih krema koje sam probala i, to dokazuje i činjenica da je skoro potrošena. Čak i oni koji ne vole da se mackaju, verujem da će osvojiti miris i da će se predomisliti :)
Još jedan od noviteta od strane Byphasse jeste sredstvo za skidanje šminke sa očiju, a o kojem možete čitati ovde.






You Might Also Like

1 komentara