Colorful Summer || Zaful

10:39

Drage moje,

Danas ću vam prikazati deo paketa koji mi je stigao sa sajta Zaful. Kako nam je lepo vreme napokon stiglo, a leto je za petama, na sajtu su se shodno tome pojavile letnje stvari. Pa se tako medju mojim odabirom našla i jedna šarena, a jednostavna košuljica.


















Osnova joj je bela, sa interesantnim crtežima po sebi. Sa jedne strane se može vezati. Majičica je preslatka i mislim da je vrlo lagana za kombinovanje. Jedina mana joj je materijal, a koji je u njenom slučaju poliester i spendeks, Moj prijateljski savet je da dobro pregledate mere. Ja sam uzela standardno S kao i za sve ostale majice, no ova mi je mala, upravo zbog materijala.



















Kao što sam spomenula sa jedne strane imate mogućnost da svežete majicu. Šlic je malo dublji, pa kada bi vezivale do kraja, majica dodje ispod grudi i dobijete goli stomak, što i nije loša opcija ako ovu majicu vodite na more.




















Osim šlica ima još jednu foru, a to su duplo presavijeni rukavi koji mislim da daju posebnu draž ovoj košuljici. To bi bilo to što se tiče moje nesudjene bluze.

Njena cena je trenutno 14.26$
I možete je poručiti ovde: https://goo.gl/BicC2l

Da li ste do sada naručivale nešto sa Zafula i kakva su vaša iskustva?






You Might Also Like

2 komentara