Zaful - Brush Eggs

17:13

Drage moje,

Za danas se vraćamo na beauty teme. U današnjem postu ću vam pokazati kako izgleda najpametnija stvar koju sam ikada kupila. U pitanju se brush egg-ovi u obliku srca, a koje možete poručiti putem sajta Zaful.






















U pakovanju nam dolaze dva srca, u tirkiznoj i pink boji, kao što se može videti i sa slike. Veći su od standardnih pa se nećete mučiti sa velikim četkama. Pomenula sam u uvodu da je ovo najpametnija stvar koju sam uzela, objašnjenje te tvrdnje je jednostavno -----> pranje četkica je daleko kraće, a mnogo efikasnije. Mislim da ne postoji devojka koja voli da pere četkice i da taj trenutak volimo da odlažemo i odaležemo, samo ću vam reći da sam četkice prala svaki drugi dan od kako sam ih dobila.



















Četkice su bolje oprane nego što postižemo rukama, primer za to mi je koso sečena četka u koju se uvlačio puder i trebalo mi je mnogo strpljenja i energije da izvučem to i ako sam je često prala. Ova srca to rade za mene. Osim sto je pomenuta četka u potpunosti čista, sada se i sporije prlja.

Za ove bebice potrebno je izdvojiti 3,49 $. Trenutno su rasprodati, ali imate moju preporuku za njih kada se vrate u prodavnicu :)






You Might Also Like

10 komentara

  1. Slike su sjajne.Veruejm da ces ove stvari koristiti!

    Cutelifeboy.blogspot.com

    Poseti!

    ОдговориИзбриши
  2. Preslatko izgledaju, ovaj tirkizni pogotovo :) ♥

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман16. март 2017. 18:41

    Preslatki su, zelim ih odavno:)

    ОдговориИзбриши
  4. Gledala sam u obliku jajeta, ali ovi u obliku srca izgledaju još bolje, tako da mislim da će se naći u mojoj korpi! :D Sjajan post, xoxo

    http://lifella2.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман19. март 2017. 14:41

    U sljedećoj suradnji sa zafulom rado ću škicnuti za ove ljepotice, jako su mi slatke! Zapratila sam tvoj blog, draga Alex, veselim se novim postovima!

    kalxpsia.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  6. Mnogo su slatki, a i boje vesele baš prolećne :) Ja moje četkice perem sa onim ebelinovim jastučićem za čišćenje lica :D snašla sam se nekako, ali ovi više motivišu za pranje četkica <3

    ОдговориИзбриши