Nega u hladnim danima sa Bioten Skinnergy So Alive

12:16

Drage moje,

Danas ponovo pričamo o nezi vaše kože. Znam da je većini ljudi dojadila ova zima i da nismo navikli da ovoliko traje. Mislim da nas je dobro namučila. Ukoliko ste ovde prvi put da vas uputim u to da ne volim da se mackam jer uvek negde žurim (kasnim) i da retko kad koristim mazalice. No kako sam spomenula ova zima je bila oštra i neumoljiva pa sam morala da popstim pred kremicama i losionima.

Danas vam predstavljam Biotenov losion So Alive koji ne sadrži parabene, parafine i veštačke boje, ali je zato obogaćen sa 100% prirodnim ekstraktom Gođi bobica. Gođi bobica je poznata jos i kao ''voće sreće''.Nalaze se u južnim delovima Kine, Mongolije, Tibeta i u regionima Himalaja. Smatraju se jednom od mnogobrojnih vrsta lekovitog bilja koja su poreklom iz Kine, 
 Ove bobice su izuzetno popularne po svojim anti-aging svojstvima. Antioksidanti, masne kiseline, vitamini i minerali koje sadrže, usporavaju proces starenja. Poznate su i po efikasnosti u prevenciji makularne degeneracije koja se može javiti usled procesa starenja. (Izvor)




















Proizvodjč nam obećava hidrataciju koja traje i do 48h sa čim moram da se složim u potpunosti. Losion je namenjen onima koji imaju normalnu do suvu kožu.
Pakovanje sadrži 250 ml za koje će te morati da izvodjite 335 din (Lilly).  Losion ima predivan suptilno slatkasti miris koji mi je brzo prirastao za srce. Krema je srednje gustine, lako se razmazuje i brzo se upija u kožu. Koža ostaje hidrirana i negovna. Miris se barem kod mene zadržava do sat vremena.




















U odsustvu krema za lica koristila sam ovaj losion i u tu svrhu jer mi se čak i večno masna koža lica prosušila. Nije došlo do nikakvih neželjenih dejstava. Tako da ako ste u potrazi za dobrim hidrantnim losionom imate moju preporuku za ovaj.

Sastojci:


















Da li ste do sad probale neke od Biotenovih proizvoda i kakva su vaša iskustva?



You Might Also Like

1 komentara

  1. Hjoj u ovom zimskom periodu zaista imam probleme kada je suva i gruba koža na rukama u pitanju, tako da je ovaj proizvod definitivno nesto sto bi mi dobrodoslo. Do sada ga nisma koristila, vec sam uvek preferirala baby proizvode za kozu ali mislim da bi mi ova krema dobrodosla. Odlican post, draga moja aleks,sjajna recenzija kao i uvek.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши