RIMMEL London Stay Matte Pressed Powder - Da ili Ne?

16:04

Drage moje,

Nastavljamo sa dekorativom, danas se družimo sa Rimmel-om. Bilo je dosta diskusije o ovom puderu, i primetila sam da dosta devojaka ili nije zadovoljno ili jednostavno nemaju neko mišljenje.
Ja vam danas prenosim svoje iskustvo.





















Puder dolazi u jednostavnom plastičnom pakovanju koje sadrži 14g proizvoda za koje će te morati da izdvojite oko 700 dinara. Dolazi u jednoj nijansi 001 Transparent. Na pakovanju je navedeno da je dermatološki testiran i da bi s njim ne bi trebalo da bude prosijavanja 5 sati. Sad nije baš da toliko dugo traje možda neka 3 sata, tih 5 jedino ako ste napolju i da je hladno. Tako da bi trebalo da ga popravite, naravno pričam sa tačke gledišta osobe koja ima masnu kožu.





















Ono što mi se svidja kod ovog pudera jeste mat završnica koja ne izgleda kao fasada. Veoma je lagan što je naravno jako bitno i još jedan + od mene za nijansu. Ovo je jedini kameni puder kome sam se vratila i za koji sam sigurna da ću nastaviti da koristim.


Da li ste koristile ovaj proizvod i kakva su vaša iskustva?






You Might Also Like

4 komentara

  1. Aleks draga, jako dobra recenzija. Super si nam predstavila ovaj proizvod. Ja obozavam Rimel kozmetiku, i uvek mi dobro koristi tako da ni ne sumnjam da mi ovaj proizvod ne bi imponovao..

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  2. Ranije sam bas volela ovaj puder ali sada nisam nesto zadovoljna, matira me na par sati, a ponekad ni toliko. Solidan je, rekla bih :) Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I meni je kako kad, ali sam ipak s njim najvise zadovoljna s onim sto sam do sad probala :)

      Избриши