7th Heaven - Strawberry Souffle

14:17

Drage dame,

Danas ponovo pričamo o nezi lica. A glavna uloga je dodeljena opet mom omiljenu brendu što se tiče maski za lice - 7th Heaven-u. Već sam pisala o nekim maskicama koje sam probala, na kraju teksta vam ostavljam linkove do njih.

Ovu masku sam iskreno uzela greškom misleći da je neka druga, no ipak mi je poslužila. Strawberry Souffle je namenjen suvoj koži, što je istaknuto i na samom pakovanju. Inače imam užasno masnu kožu i prvi put kad sam koristila masku nije mi prijala i lice mi se rasijalo. No kako je zahladnelo primetilasam suve delove lica koji ne izgledaju baš privlačno kada nanosim puder, pa sam ovoj maski dala još jednu šansu.





















Maskica dolazi u šarenom i veselom pakovanu kao i sve ostale. Kao što i samo ime kaže ima miris jagode koji vas zaplahne pri samom otvaranju kesice. Osim slatkastog mirisa maska ima i piling za dodatnu negu kože lica.


















Evo šta nam kaže proizvodjač:

Blagotvorna jagoda ostavlja kožu hidriranu i osveženu. Dozvolite koži da diše sa umirujućom aloe vera i vanilom. Za očišćenu, toniranu i glatku kožu. Koristite nedeljno. Za svaki tip kože.

Maska je bogato kremasta i lako se razmazuje, no ipak će te imati za dva korišćenja. Potrebno je sačekati 10 - 15 min i zatim je isprati.


Koža ostaje očišćena, nestvarno meka, hidrirana i solidno tonirana. Tokom skidanja moja preporuka je da uradite blagi piling. Nakvasite malo ruke i blago masirajte.

Sastojci:





















Ostatak 7th Heavean porodice koji sam probala možete pogledati klikom na neki od linkova:

Fruit Smoothie
Hot Spring Sauna Masque
Tea Tree Face Spa Maska 

Da li ste do sada probale neku od 7th Heaven maskica i kakva su vaša iskustva?





You Might Also Like

2 komentara