Golden Rose Long Stay Gel ajlajneri & Kajal ajlajner

18:19

Drage moje,

Danas se vraćamo na priču o Golden Rose proizvodima. U glavnoj ulozi danas se nalaze gel ajlajneri, i moje iskustvo sa njima. Ovo je bio prvi put da sam koristila gel ajlajnere i bilo je trapavo, više o samim proizvodima i mojoj trapavosti u nastavku teksta.
























Naši današnji junaci dolaze u staklenom pakovanju koje sadrži 2.5g proizvoda. Osim staklenog dela u kojem se nalazi sam gel, imamo i plastični polopac, u kojem se nalazi mala četkica za nanošenje ajlajnera.


Evo šta nam sam proizvodjač kaže o proizvodu:

* Glatka i intenzivna boja
* Long-wearing i vodootporna formula
* Otporan na razmazivanje i lako se nanosi uz pomoć ugradjene četkice

Osim toga proizvod je dermatološki i oftamološki testiran. Bez parabena.






















Ajlajneri su nestvarno pigmentovani i lako se nanose, kada ukapirate kako. Ja sam uspela tek iz 5-og puta. Najbolji deo, koji se isto može okarakterisati kao manji propust jeste, što jednom kada ih nanesete tu ostaju, bez pomeranja. Manji propust je iz razloga što se malo teže skidaju i što će biti jako teško popraviti grešku ukuliko je napravite.































Gel ajlajneri dolaze u jako elegantnom pakovanju, koje je uspelo da me osvoji na prvu loptu.
























Pakovanje je potpuno crno i mat, osim slova GR koja označavaju ime brenda. Pored toga na pakovanju se nalazi ime linije, i samog proizvoda.
























01 Pure Black   02 Deep Brown   03 Indigo Blue


Sastojci:














Nakon gel ajlajnera dolazimo i do Kajal-a. On dolazi u jako lepom roze pakovanju, i izgleda kao hemijska. Na primarnom pakovanju je naznačeno da je u pitanju intenzivna crna boja, da je vodootporan, ali da je takodje otporan i na razmazivanje. Da sadrži vitamine E i C i da je oftamološki i dermatološki testiran kao i njihovi ostali proizvodi.
























Proizvod sam koristila kao krejon, jer nisam vešta u njegovom nanošenju u ulozi ajlajnera. Jako lako se nanosi, rekla bih da je idalne strukture, jer ne zapinje dok iscrtavete pomoću njega, ali se ni ne razmazuje, tako da je u pitanju jedna divna sredina. Nisam uspela da testiram celih 12h koji su takodje istaknuti na pakovanju, ali 7h jesam i nije se ni pomakao.





















U pakovanju nam dolazi 0,35g proizvoda što mislim da je više nego dovljno za nekoliko meseci, jer nije potrebno mnogo proizvoda.

Sastojci:













Došli smo i do kraja današnjeg posta. Za vas kao i obično imam pitanje:'' Da li ste koristile neke od proizvoda i kakva su vaša iskustva?

Ukoliko želite možete pročitati nešto više i o Golden Rose tečnim ajlajnerima ovde





You Might Also Like

6 komentara

  1. Jesam gel alajner,ali volela bih i kalaj :) Jer je gel odlican

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман8. јун 2016. 13:08

    Probala bih kajal, ne koristim ajlajnere u gelu ( prepoznala sam se u delu teksta o trapavosti :)) Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni je ovo bio prvi susret s njima, i ne mogu reci da me nije zabavilo, a def. cu se drzati onoga sto znam, a to je tecni :) Sto se tice Kajala verujem da te nece razocarati :)

      Избриши
  3. Postojani i pigmentisani, super su. Volela bih kad bi imali i zeleni da probam.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. U to bi bilo divno, kada bi dopinuli i nekom maslinasto zelenom nijansom :)
      Fun fact: Ovi gelovi su super i za iscrtavanje obrva :)

      Избриши