Estar Cosmetics

13:57

Drage moje,

Danas pričamo o Estar kozmetici, kojoj nije trebalo dugo da kod mene zauzme počasno prvo mesto.

O Estar kozmetici:

Estar handmade cosmetics je osnovan 2003.god. Ideje i koncepti su se usavršavali svih prethodnih godina. Ono što sada predajemo Vama je ESTARlozofija, a ono što radimo je ESTARalhemija.
ESTARlozofija bi se najbolje mogla opisati rečima da je Lepota najbolja verzija Vas kako spolja tako i iznutra. Ona je sveobuhvatnost Vašeg tela, duše i Vaših misli, dok vodite računa o svom telu, negujte lepotu kroz svoje misli, znanje i način života. Lepota leži u individualnosti i vidljiva je na površini onda kada imate znanje i alate kako da je pozovete i prikažete. Lepota fizičkog tela, danas u ovakvom vremenu je nešto čemu posvećujemo mnogo pažnje u šta ulažemo vreme, kojoj prilagođavomo svoje navike. Estarlozofija je koncept koji će se uklopiti  u vaše  dnevne navike, obaveze i način života.
ESTARalhemija je knjiga recepata sa preko 200 sastojaka, aktivnih komponenti, ulja, eteričnih ulja, biljnih ekstrakata i savremenih aktivnih principa iskombinovanih na lucidan i smeo način u želji da se dopadnu Vama i Vašoj koži. Spojili smo egzotiku Azije sa mediteranskim stilom, kontinentalne biljke sa afričkim biljnim buterima i stavili ih u najvećoj dozvoljenoj koncentraciji da bi bili najefikasniji. I tako je nastalo 60 proizvoda magičnog mirisa i teksture. Fleksibilnost Estarlozofije dozvoljava da naše kreme uklopite sa bilo kojom drugom vrstom tretmana i proizvoda. Da kombinujte, da se igrate i da uživate. Predstavljamo Vam najbolje pojedinačne proizvode i tretmane iz naše kolekcije sa fotografaijama originalnih neupakovanih proizvoda, jer ESTAR Vam nudi KREMU. NE prodajemo ambalažu već njen sadržaj. (izvor)
A sada ćemo se pozabaviti time kako je Estar kozmetika uspela da dodje do svog laskavog mesta br. 1















Divna Tamara mi je na recenziju poslala serum za hidrataciju, kremu za negu zone oko očiju i buter kremu za telo. Krenućemo od seruma, iz prostog razloga što me je osvojio u prvih par sekundi po otvaranju.













Serum dolazi u plastičnoj bočici sa dozerom i poklopcem koji će verno čuvati proizvod. Čuje se ono klik pri zatvaranju tako da možete biti spokojne da serum neće mrdnuti nigde iz bočice. Bočica sadrži 100ml za koju će te morati da izdvojite 600 din. Verujete mi vredi svaku paru. 
Evo šta nam kaže proizvodjač:
Serum za hidrataciju Serum koji osvežava i obezbeđuje duboku hidrataciju kože te na taj način obnavlja i uklanja posledice isušivanja. Tečan je i može se naneti čak i prstima (umivanjem). Prijatan je i nakon njega krema se može i izostaviti. Brzo se upija u dublje slojeve epidermisa gde aktivne komponente nastavljaju da deluju. 
Krenućemo od toga da ima savršen miris, koji barem mene vraća na neko leto i sobu pored mora. Kao što i samo ime kaže služi za hidrataciju. I ako izbegavam ovakvu vrstu proizvoda jer imam masnu kožu lica, i samo naprave još više posla, ovaj serum mi baš prija i vidi se značajna razlika kada ga koristim
Struktura je vlažna i čini mi se da je to najbolji opis koji mogu da dam. U početku sam ga nanosila sa tuferima ali sam onda prešla na to da ga nanosim rukama, što se ponovo ispostavilo kao mnogo prijatnije iskustvo.
Koža ostaje negovana, nežna i mirišljava. I ono što nikako da spomenem, a jako je bitno jeste ta razlika pre i nakon korišćenja. Koža deluje stvarno živahno i elastično, što je barem kod mene uvek plus. Ostavlja pomalo onaj lepljivi trag, ali to isčezne već posle par sekundi.
Takodje na samoj bočici se nalazi i uputstvo za upotrebu:












Sastojci:
























Nakon seruma dolazimo i do kreme za negu zone oko očiju ili ti eye gel-a. Kremica dolazi u malom pakovanju koje sadrži 50ml i za ovo zadovoljstvo će te morati da izdvojite 660din. Pakovanje je uradjeno od kvalitetne plastike, takodje jednostavnog  izgleda kao i ostala dva proizvoda. Kremica ima zaštitu kako joj ništa ne bi naudilo.



















I ako ima to krema u nazivu, mene više potseća na gel. Na oko struktura deluje kremasto, dok je ne dodirnete. Struktura je nešto čvršća pa će te morati primeniti minimalnu silu kako bi ste uzele proizvod. 
























Takodje kada se nanse na predeo oko očiju oseća se da lagano hladi kožu. Još jedna pogodnost kod ove kreme/gela jeste što vam neće trebati puno proizvoda jer se lako i brzo razmazuje. Miris je moram priznati nesvakidašnji, ali ipak prijatan.
























Ovaj proizvod me je oduševio jer mi je pomogao sa podočnjacima. Poslednjih par meseci dosta loše spavam, i moji već i onako veliki podočnjaci su postali tamni. Sada posle desetak dana korišćenja ove kremice, počeli su da se primećuju prvi rezultati. Odnosno deo kod očiju nije više toliko taman.

A evo šta nam kaže i sam proizvodjač:

U eye gel kremu dodali smo ekstrakte kestena i margose koji pogoduju nezi podočnjaka. Pored hidratacije, smanivanja bora i povećavanja elastičnost od sada delujemo i na  tamne krugove oko očiju.Krema za negu osetljive očne zone koja je sklona dehidrataciji i brzom nastanku bora. Ova krema ima hidrirajući i anti age efekat. Smanjuje bore, nadutost oko očiju, poboljšava opšti izgled, mekoću i elastičnost. Brzo se upija. Može se naneti i na celo lice, dekolte i vrat. Osobe sa izuzetno osetljivom kožom mogu je koristiti i kao dnevnu kremu. Ovaj gel vidljivo smanjuje dubinu bora i neravnine. Gel ostavlja osećaj svežine, a koža nakon nanošenja ostaje meka i elastična.

Sastojci:





















I za kraj nam je ostao još body butter. Body butter Pearly Dreams dolazi u belom plastičnom pakovanju. U to pakovanje staje 200ml proizvoda za koje će te morati da izdvojite 540din. Kao i gel za predeo oko očiju i buter ima zaštitnu pločicu.

























Korišćenje ovog butera sam baš dugo odlagala, iz jednog prostog razloga....buter je bio toliko savršeno izliven u pakovanje da mi je jednostavno bilo žao da ga načnem.
























No pošto je bilo u pitanju korišćenje u ime ''nauke'' teška srca sam ga načela. Struktura je dosta gusta, kao i kod gela, ali nije ''vlažna'' već veoma gusto kremasta. Zbog te gustine se malo sporije razmazuje, ali vredi svake vaše sekunde zbog hidratacije koja ostaje nakon njega. 
























Za razliku od prethodna dva proizvoda buter ima neki standardni miris kreme, ili možda bebi pudera, u svakom slučaju prijatan je za vaše nozdrve.

I sa ovim dolazimo do kraja današnjeg putovanja sa Estar kozmetikom koju možete naći na:


I naravno moje pitanje: Da li ste do sada koristile nešto od Estar kozmetike i kakva su vaša iskustva?





You Might Also Like

8 komentara

  1. Анониман29. март 2016. 16:00

    Gde mogu da se kupe ili naruce ovi proizvodi? Posto ja imam bas suvu kozu. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Klikni na ovo sajt (roze, ostavila sam link), kada to uradis potrebno je da se registrujes, kada to uradis moci ces da narucujes putem sajta :) A mozes im se javiti i putem fb stranice, verujem da ce ti izaci u susret i odg na svako pitanje :)

      Избриши
  2. S obzirom da kreme za okoloočne regije uglavnom budu od po 10ml, ovih 50 je bilo pravo iznenašenje za mene. Dugo mi je trajala i odlično se pokazala. Serum za hidrataciju je najneverovatnija stvar koju sam u životu probala!!! Trenutno koristim neke druge,ali se Estaru definitivno vraćam, jer je bolje delovao na moju kožu od mnogih drugih poznatijih i znatno skupljih brendova.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da cujem da vas je toliko odusevio :) I sto evo imam i vasu tvrdnju da vredi mnogo vise od nekih drugih skupljih brendova :)

      Избриши
  3. Moj omiljeni brend od kad sam probala prvi komad, bila je to ljubav na prvo mazanje koja traje i danas nakon godinu i nešto dana, probala sam jako mnogo toga a ubedljivi favorit mi je noćna krema, zatim gelovi za tuširanje pa onda sve ostalo :)

    ОдговориИзбриши
  4. Super recenzija!Nisam probala Estar kozmetiku,ali me je zainteresovala krema za okoloocnu regiju jer u poslednje vreme muku mucim sa tim delom,suvoca,preutanje,borice.

    ОдговориИзбриши