NYX Smlc 20 Compenhagen

14:04

Ovaj post je trebao da vas obraduje iduće nedelje, no nije mi se dalo da radim koji sam planirala, ima previše. Čini mi se da sam ovaj ruž spominjala toliko puta i, kukala što ga nisam našla kada sam ga prvi put tražila. I ne bih ga verovatno ni sad uzela, da nemam svadbu za koji dan. Pa sam uzela sve ono što bih inače verovatno preskočila. Nisam zažalila.

Copenhagen i sve ostale mat ruževe možete naći u prodajnim objektima Alexandar Cometics-a, kao i na štandu u Ušću. Ruž sadrži 8ml, dok mu je cena oko 630 din. Dolazi u standardnom pakovanju, mat tečnih ruževa. Pakovanje je plastično, dok je poklopac mat i super je na dodir. Nije ko da je to nekome bitno, ali eto. Ima aplikator, s kojim je manje više lako raditi, ako ste vešte. Ja sam se iskreno namučila, jer mi usta nisu toliko jasno definisana, pa sam uokvirila sa olovkom...i uglavnom namučila sam se.






































Sad što se tiče samog ruža, moram priznati da me je pomalo razočarao, jer sam očekivala mnogo mnogo više. Krenućemo od toga da mu treba dosta da postane mat i da isušuje usne. Za to sam našla rešenje,  stavim pre njega labelo ili nešto drugo što hidrira usne, pa pre nego što treba ruž da nanesem, skinem labelo. Treće ne možeš ga normalno namazati. Prvi sloj je ok, ali drugi i treći su pakao. Tako da se naoružajte strpljenjem, jer skida ono već naneto. Pa umesto da ga noromalno namažem, tampkam ga, tada je rezultat bolji.

































No apsolutno sve ovo praštam, jer je boja fenomenalna i ne prevazidjena. Ovde deluje svetlije nego što zaista jeste, od kako je došlo ovo hladno vreme, prirodno osvetljenje mi je užasnoo, tako da se nadam da će te sa naredne dve slike uspeti da steknete utisak kakva je nijansa zaista u pitanju.
Što se tiče pozitivnih karakteristika, struktura je nestvarno kremasta i nežna, i naravno miriše prelepo. Preživeo je piće, cigare, nargilu, suvlju hranu, ali zato nije preživeo nešto masnije. Ako ga ne biste dirale uopše, stajo bi tokom celog dana. Kiss test, je neodredjen nekad se ni ne pomeri nekad ostane mojoj dragoj jačoj polovini, tu nisam pametna šta da vam kažem.






































I ovako meni stoji. Boja je najpribližnija ovoj sa swatcha.

Sve u svemu jeste me razočarao, pogotovo jer sam sa Monte Carlom imala bolje iskustvo. No ponavljam spremna sam da predjem preko svega ovoga jer je boja savršena i upravo ona boja tj. nijansa crvene koju najviše volim.


Da li ste koristile njihove ruževe? Kakvu su vaša iskustva?




















Ukoliko želite da budete u toku sa najnovijim objava zapratite i moju fb stranicu na sl. linku

https://www.facebook.com/alexsparrowblog/?ref=aymt_homepage_panel

You Might Also Like

7 komentara

  1. Uzela sam preko devojke sa Mojih krpica :)

    http://mojekrpice.rs/divlop-3576

    ОдговориИзбриши
  2. Prelepo ti stoji :) boja je vrh, ovako tamnu nemam :D

    ОдговориИзбриши
  3. I meni se boja bas bas dopada. Postoji i ona Transilvania mislim da se tako zove i ona je po meni VRH! Ja korisitim Aurine mat tecne ruzeve, kunem se u njih i ne bih ih menjala ni za sta na ovom svetu :) <3

    ОдговориИзбриши
  4. Da videla sam i taj kod neke devojke, boja je fenomenalna, on mi je sledeci na listi :D A sto se tice Aurinih od njih imam samo 625 Break the rules i obozavam ga :D

    ОдговориИзбриши