Aura Papirni listići za upijanje viška sebuma kože

11:40

Spominjala sam ove listiće u jednom od prošlih postova, pa je došao i red na njih.
Sve znamo koliko je naporno, kada se pojavi višak sebuma i usijamo se i to naruši izgled u koji smo uložile odredjeno vreme i trud. Možda neka od vas nema naviku da nosi šminku sa sobom, ili četke, pa tu nastaje problem jer se ne može popraviti nastala ''šteta''.
No Aura je još jednom pronašla način da olakša ženske muke. Ukoliko ne nosite šminku, u ovom slučaju kameni puder i četku za nanošenje, ovi listići su dostojana zamena.

Listići dolaze u prepoznatljivom pakovanju za Auru, kutijica je crno-roze boje, na kojoj je naslikana devojka i kritične zone. Osim toga naznačeno je ime firme i opis proizvoda. Dok se na poledjini nalazi, ponovo opis proizvoda, upustvo za upotrebu i sastojci.





























Pakovanje sadrži 50 listića. I mislim da je super zamena za ceo neser šminke, jer je malo i staje i u dzep. Tako da ga uvek možete poneti sa sobom.
Što se tiče uspustva za upotrebu: 
Pažljivo izvući listić iz pakovanja. Prisloniti listić na deo lica sa kog želite da uklonite višak masnoće. Blago pritisnuti i nežnim pokretima obrisati višak sebuma. Može se koristiti pre ili posle nanošenja šminke. Primenom listića šminka se neće razmazati. Koristiti kad god želite da postignete mat izgled kože lica.

Još malo o samom proizvodu, kutijica se otvara na malo drukčiji način nego kao što deluje na slici, tako da ne bi trebalo da vam listići pobegnu. Listići su neke sivo-plave boje, odaberite šta vam se više svidja. Deluju kao folija. Dimenzije su 90x60. Jedan listić je dovoljan, ili barem meni da pokupim višak masnoće sa celog lica.





























Nisu mi izatvali niakkvu alergiju, ili neku drugu neželjenu pojavu, tako da su u tom smislu bezbedni.
Nažnačeno je da šminku ne razmazuju, što i jeste tako, tako da se ne morate plašiti ni tog dela. I da rezimiramo, jedan interesantan i zanimljiv proizvod koji će vam olakšati život.





























Da li ste probale ove listiće, kakva su vaša iskustva? 

You Might Also Like

9 komentara

  1. Ja nisam probala ovo cudo :D Skoro sam saznala da postoje uopste :D Da li si probala Essencem ako nisi, probaj i pisi razliku! :*

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam, nisam ni videla da ima od Essence-a ako ih uhvatim pisem :D

    ОдговориИзбриши
  3. Imam ih, sta znam, nista spektakularno... Meni su trebali zbog masnog cela i obicno potrosim 2 papirica. Kako je u pitanju ipak samo instant matiranje ( dakle vrlo kratkotrajno ), mislim da je puder u kamenu / prahu, neprikosnoven. Ovo je, naravno, samo moje misljenje. Kristina

    ОдговориИзбриши
  4. Pa znas sta, zavisi stvarno i od tipa koze i u ''kom je raspolozenju'' koza, recimo nekad kad predjem puderom u kamenu napravim jos gore nego da nisam dirala, nekad opet ispadne super. Sve zavisi naravno kako sta kome odgovara :)

    ОдговориИзбриши
  5. Ja sam razmisljala da kupim Essence papirice za istu namenu jer ove do sada nisam videla, ali evo sad vec pocinjem da se razmisljam koje da uzmem :)

    ОдговориИзбриши
  6. Potrazi neku recenziju za te listice od Essence-a pa probaj da uporedis :)

    ОдговориИзбриши