Afrodita Cosmetics Cream Shower Gel

14:34

Kao po obećanju krećem sa recenzijom new in-a. Prvi proizvod/i će biti kako piše i u samom naslovu gelovi za tuširanje od Afrodite. Iskreno nisam mogla da im odolim, i gotovo je nemoguće ne primrtiti ih, kako dolaze u najsladjem pakovanju, da će te se zapitati da li se ovo jede?
U mom posedu su se našli onaj sa vanilom, malinom i pistaćima, i ne ne mogu da se odlučim koji mi se više dopada. Pored ova tri ima još i sa narandzom ali sam ga preskočila, kako ne volim ništa sa tom aromom. Inače sam izbegavala da radim recenzije za gelove za tuširanje, šampone i sl. ali ovi su zaslužili svoju recenziju.


























Dolaze u pakovanju od 250 ml, i ove grumuljice koje se vide u stvari ne služe kao piling, već su čestice kakaa. Sva tri fenomenalno mirišu. Sam miris ne deluje veštački ili iritirajuće. Pravi lepo sapunicu, dovoljna je mala količina, tako da će vam dugo trajati. Na samom pakovanju je naznačeno da nema parabina, parafina i silikona. Isto tako da je skin frendly pH.

I evo šta nam kaže sam proizvodjač

KREMASTI GEL ZA TUŠIRANJE 
Bogata kremasta formula sa svežim voćnim mirisom nežno čisti kožu i pruža slatko iskustvo nege pod tušem. Obogaćena kompleksom vitamina A, C i E te nežnim česticama kakaa pruža osećaj negovane, mekane i čiste kože. Nije za konzumiranje. (Mislim da je ova napomena ovde više nego obavezna).



I to bi bilo to što se tiče ovih divnih gelova, da li ste ih koristile, ili sam vas možda ubedila da ih probate? Kakva su vaša iskustva?

                                                                                                                                 Do sledećeg puta A.S.

You Might Also Like

9 komentara

  1. Pre neki dan sam.ih s sestrom gledala u liliju. Pakovanja su preslatka, ali nas je miria odvratio od kupovine. Nisu mi se dopali, mozda su drugaciji kad se koriste.

    ОдговориИзбриши
  2. Steta, mene je miris bas privukao. Ali svakako da je miris manjeg intenziteta kada se gel nanese na kozu :)

    ОдговориИзбриши
  3. I mene su mirisi odbili, pogotovo od maline - mnogo vestacki :/

    ОдговориИзбриши
  4. Malina je svakako jaca od ostalih, mada meni ne deluje vestacki, ali dobro ukusi su razliciti :)

    ОдговориИзбриши
  5. Ovaj sa pistacima svi hvale :) Bas bih volela da ih probaaam :D

    ОдговориИзбриши
  6. Defintivno prednjaci pred ostalima, obavezno probaj :D

    ОдговориИзбриши
  7. Malinu obožavam :) definitivno moj favorit <3

    ОдговориИзбриши