Eyebrow gel || Freedom cosmetics

15:21

Drage moje,

Danas se malo vraćamo na šminku i neke meni veoma drage proizvode. U današnjem postu moći će te da čitate o gelu za obrve, a koji nam dolazi od brenda Freedom.




















Gel nam dolazi u teglici koja sadrži 2,5 g proizvoda. Jedini problem sa pakovanjem jeste što nije previše kvalitetno uradjeno pa su slova krenula relativno brzo da se skidaju od početka korišćenja. Ja sam uzela nijansu Drak Brown i ako imam crne obrve, i odgovara mi u potpunosti, kada se nanese deluje jako prirodno. Gel je u početku bio vrlo kremast i lako se nanosi sa odgovarajućom četkicom. No kao i ostali proizvodi koji nam dolaze u teglicama i ovaj se brzo osušio pa su nastale manje poteškoće prilikom nanošenja.





















Sada kada ga koristim prvo malo pokvasim četkicu kako bih lakše nanela proizvod. U zavisnosti od sile koju koristite gel može biti svetliji ili tamniji. Vrlo je postojan i izdržaće ceo dan. Nije mi se dešavalo da se razmaže prilikom visokih temeratura ili nešto slično. Cena ovog proizvoda je oko 5 funti i mislim da je to sasvim pristojna cena za kvalitet i količinu koja se dobija.

















Ukoliko bih imala mogućnost svakako bih ponovila kupovinu. Uskoro ću probati i gel za obrve od Essence-a pa će te moći da vidite šta se više isplati. Od Freedom kozmetike sam još probala paletu za konturisanje o kojoj možete da čitate ovde.


Da li ste koristile nešto od Freedom kozmetike do sada i kakva su vaša iskustva?






You Might Also Like

4 komentara

  1. Predobra recenzija! Malo me nerviraju te stvarčice što se ubrzo osuše, ali nema veze, ako imaš sve reči hvale! 😊

    teen-scorner.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  2. Odličan post!Nisam ništa koristila od Freedoma,ali ako uspijem negdje nabaviti nešto,sigurno hoću! ♥


    Posjeti moj blog i zaprati,uzvraćam- funnyandrabbits.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши