Keune Studio Exclusive u znaku ljubavi

19:04

Drage moje,

Današnji post će biti drukčiji u odnosu na šta ste navikle. Pričaćemo o Keune Studio Exclusive frizerskom salonu u kojem me je ugostio Ivan, ponosni vlasnik ovog salona lepote.

Sa Ivanom sam popričala o poslu kojim se bavi i po čemu se to njegov salon razlikuje od ostalih u Beogradu. Sam salon se nalazi u centru grada na opštini Vračar na adresi Požarevačka 5. Ovaj studio odlikuje topao i prijatan ambijent u kojem će vas dočekati nasmejano i ljubazno osoblje.


















Tajna odlične usluge ovog salona jeste rad sa kvalitetnom Keune kozmetikom i stručnošću osoblja.
Osim rada sa profesinalnom linijom ove kozmetike u sklopu salona možete i kupiti neke od proizvoda, a prilikom njihove kupovine putem interneta ili u samom salonu ostvarujete 20% popusta na sve frizerske usluge. Ovaj popust možete iskoristiti do kraja februara.


Ono što ovaj salon razlikuje od drugih jeste Keune So Pure masaža temena i Bond Fusion tretman kose.

*Masaža temena pojačava delovanje proizvoda, pruža prijatan osećaj i opuštenost, blago čisti teme i kosu, stimuliše cirkulaciju krvi, povećava apsorciju hranljivih sastojaka i pomaže u rešavanju svih problema vezanih za kosu i teme. So Pure Natural Balance proizvodi sastoje se od 30 i više biljnih ekstrakata i eteričnih ulja, ne sadrže parabene i sulfate.

*U susret Danu Zaljubljenih imate mogućnost ostvarivanja popusta od 40% , a ukoliko ne stignete da obradujete sebe 14. februara to možete učiniti do kraja ovog meseca.

* Bond Fusion - učvršćuje i ojačava obojenu kosu. Inovativni tretman za zdravu i negovanu kosu na bazi proteina. Olakšava raščešljavanje, sprečava pucanje dlake (5 puta jača dlaka) i poboljšava rezultate bojenja.



















Ukoliko se ipak odlučite za farbanje vaše kose, budite sigurne da ste u dobrim rukama. Kosa se tretira prirodnim bojama, So Pure, koje sadrže arganovo ulje i boje u sebi nemaju amonijaka, parabena i sulfata. Stilisti iz Keune Studio Exclusive prošli su strogu obuku od strane tima Keune International Academy.


Tako da drage dame ukoliko sebe želite da obradujete nekim od tretmana, proizvoda ili pak novom bojom kose, vaša sledeća stanica je Požarevačka 5 Keune Exclusive Studio.

Nešto više o salonu možete pogledati i na samom sajtu i facebook stranici.
A svoj termin možete zakazati pozivom na jedan od brojeva:

062/803-86-66
011/244-08-71


You Might Also Like

2 komentara

  1. Oduševljena sam ovim postom! Vrlo lep način da se predstavi neki salon, u ovom slučaju je to frizerski koji nudi i druge usluge. Moram reći da je moj prvi utisak o ovom salonu izvanredan i mislim da ću ga posetiti prvi put sledeći put kad budem dolazila u Beograd! Predivan post Aleksandra <333

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши