Essence Merry Berry lakovi za nokte

13:13

Pa drage moje, da li se spremate za najludju noć? Ukoliko još uvek ne znate koji lak da nalakirate, možda vam malo pomognem pri izborru.
Danas pričamo o Merry Berry lakovima za nokte, koji su u sastavu nove Essence-ove kolekcije Merry Berry. Najveća istina od svih je da sam ih uzela zbog pakovanja, jer je preslatko i uživam samo dok ih gledam.

Pa ćemo krenuti od pakovanja. Dolze u staklenim bočicama koje sadrže 8ml proizvoda. Imaju preslatki zlatni okrugli poklopac, Na bočici sa prednje strane je ispisano ime brenda, kolekcije i proizvoda. Dok se na poledjini nalazi nešto više o samom proizvoodu. Kod mene u posedu se nalaze 01 The Masked Ball i top coat 01 I love My Golden Pumps.  Cena je oko 270 din.


Boja je intenzivna i dovoljan je samo jedan sloj. Ljubičasti lak izgleda dosta svetlije u bočici nego kada se nanese na na nokat. Onda je teško razaznati da je u pitanju tamno ljubičasta nijansa. Što se tiče top coat-a on me je oduševio. Kada se nanese izgledaju kao male čestice zlata, koje nisu istih oblika i veličina i upravo zbog toga on pretstavlja pobednika medju svim sličnim lakovima.

Top coat traje baš dugo, i ne otpadaju ''šljokice'' isto imam a vas jedan hint za skidanje ovog i sličnih lakova, a što sam otkirala skoro. Svi znamo da je nemoguća misija skinuti ove lakove i da će te potrošiti pola acetona i pola tufera. Da se to ne bi dešavalo, treba da uzmete sredstvo za skidanje laka, koje ne sadrži aceton. Ja sam ga našla u Lilly-u po ceni od 80 din možda malo jače. Ovo čudo, verovale ili ne je skinulo sve te ''šljokice'' u tri pokreta, bez mučenja i drljanja.

Sad što se tiče ljubičastog laka, on traje 4-5 dana pa krene da se skida onako na vrhovima noktiju. Ali mslim da je to dobra ''kilometraža'' s obzirom da se lakovi sad skidaju i posle par sati, kamo li par dana.I na kraju da se izvinim zbog slika, ovde kod mene kao da ne sviće, pa sam se namučila dok sam slikala, pa onda posle i sa programima pokušavajući da naštimam da izgleda kako izgleda uživo.


I još da vas pitam da li ste koristile lakove iz nove kolekcije Merry Berry i kakva su vaša iskustva?

Ukoliko želita da budete u toku sa najnovijim objavama kliknite ovde
You Might Also Like

0 komentara