Le Petit Marseiliais Regenerator za mekoću i oporavak kose

17:22

Uspela sam da ulovim laptop, pa nastavljamo sa new in-om. Pišem vam o još jednom neverovatnom proizvodu za kosu. Od kako sam probala Le Petit M. gotovo da sam na sve ostale brendove zaboravila. Toliko se izdvaja po kvalitetu i ceni od ostalih da je jednostavno teško nagovoriti se da probam nešto drugo.

Ranije sam vam pisala o regeneratoru za održavanje boje farbane kose sa kojim sam bila jako zadovoljna, jer mi je boja potrajala čak mesec dana duže nego inače čak i pored slane vode.
 Danas vam pišem o regeneratoru koji služi za mekoću i oporavak kose. Znam da se ponovljam, ali je neverovatan kao i svaki prethodni proizvod od Le Petit M.
Kako sam se vratila u crveno, a ta boja zahteva mnogo više truda u pogledu održavanja same boje, ali i kvaliteta kose, pošto moram da se farbam na svakih mesec dana. Opet sam imala višak vremena, pa sam izblajhala krajeve, i ne mogu da lažem očekivala sam da ću opet morati da skraćujem krajeve, ali ipak nisu toliko nastradali kao prošli put.


Kako? Koristila sam ovaj regenerator u kombinaciji sa maskom od sea mleka i meda. Vidi se da su ispucali, ali nisu onako oštri i užasno oštećeni.

Sam regenerator ima aromu slatkog badema i lanenog semena. Miris badema preovladjuje i, verujem da će te se zaljubiti u njega kao i ja. Na pakovanju je naznačeno da je za normalnu kosu sa lomljivim krajevima, znači kao pravljen za mene. Dolazi u tubi od 200ml. Tuba je bele boje sa rozikastim i sivim detaljima, jako privlačnog dizajna uopšteno kao i svi ostali proizvodi. Regenerator bi trebao da se drži 1min na kosi,a yatim ispere, no ja ga ipak zadržim nekih 30min pošto tek tad primetim promenu. Kremaste je strukture, ali se teže nanosi odnosno razmazuje. Nervira ne mogu da kažem, ali vredi, jer kosa dobija divan sjaj, prelepo miriše naredna dva-tri dana, izuzetno je mekana i negovana.

Nadam se da ću uspeti da prodnadjem i masku, kako bi učinak bio još bolji, ako je to uopšte moguće.


Da li ste koristile ovaj regenerator, ili neki drugi od divnog Le Petit M. ? Kakva su vaša iskustva?


Nadam se da će mi kompjuter napokon živnuti, pa da nastavim malo bržim tempom nego sada, uskoro vam spremam i svoj prvi Give away pa budite u toku. Dok se ne vratim 100% možete me pratiti na instagramu, ikonica je u desnom gornjem uglu ili jednostavno ukucajte #alexsparrowsblog.


                                                                                                                      Do sledećeg puta A.S.

You Might Also Like

4 komentara

  1. Nisam koristila, ali dopada mi se miris badema tako da mi se cini kao odlican proizvod. :)

    ОдговориИзбриши
  2. Ja sam koristila neki žuti od badema ali nije mi se posebno dopao 😊

    ОдговориИзбриши
  3. Ne znam koji je taj :/ jedini zuti koji sam ja koristila sadrzi sea mleko i med i jako sam zadovoljna, do duse to je maska :) pa ako budes ikad htela mozes nju da probas :)

    ОдговориИзбриши