New in

16:40

Mislim da mi je ovo prvi post ove vrste, onako namenski samo za ovo. Malo sam pronjuškala da vidim kako se to radi.
Tako da se nadam da će vam se dopasti. I da očekujte manji new in kada mi stigne Avon.

Da počnemoCover me od Aure u nijansi 101 Alabaster, i verovatno da se ne bih odlučila na kupovinu da kod koleginice? Jel se tako medjusobno zovemo, ne znam, nisam videla recenziju, i njenim oduševljenjem ovim puderom, tako da hvala ti Dunja (Place of beauty), i ja sam oduševljena. Dalje od Aure sam uzela ruž iz njihove nove kolekcije Shine excess u nijansi 760 Gothic Violet, što sam isto videla recenziju kod neke devojke, ali ne mogu da se setim imena, tako da izvini.


Golden Rose mi postaje sve draži i draži ne znam čime me više osvajaju kvalitetom, pakovanjem, cenama, paletu koju vidite sam toliko dugo htela da kupim, ali nisam bila sigurna jer sam bila zapela za ovu zelenu, oduvek sam htela da imam zelenu paletu, kako vidite radoznalost je ubila mačku i drago mi je da jeste, volim je. Onda ova mono senka Silky touch 202 smatram da nikad dosta ovih baznih senki, pa eto otkud ona.Kao što vidite tu je još jedan odnosno dva njihova ruža Velvet matte (zaboravila sam da ubacim taj drugi, što sam primetila tek posle, pa pokušavajući opet da namestim sve ovako za slikanje nisam uspevala da napravim ovakav raspored), uglavnom uzela sam 02 i 11 očekujte brzinsku recenziju ova dva ruža.I Essence kako mi ona maskara Plump no Clump nikako nije odgovarala, morala sam da joj nadjem zamenu, čini mi se da je ova bolja, barem po četkici. i isto ruž nisam mogla da odolim nešto sam se u poslednjih mesec dana onako nenormalno navukla na ruževe, ovaj je u nijansi 03 Come naturally. I to bi bio moj mini shoping. Kako vam se čini? Jel imate možda želju koju recenziju da uradim prvu?


You Might Also Like

2 komentara

  1. Bas volim ove ''new in'' postove, tvoj je odlican. Jako mi se svidjaju stvarcice koje si kupila. :) Ja sam se navukla na sjajeve...Predlozila bih prvo recenziju ovih Golden Rose ruzeva, nemam nijedan. :)

    Pozdrav

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala na predlogu :D do tad mozes pogledati dve recenzije koje sam vec uradila za njihove ruzeve :)

    ОдговориИзбриши